De Interieurbijbel

Maandag 04 januari 2021

Vlak voor kerst werd de zesde editie van De Interieurbijbel aangekondigd waarin het antwoord op al je vragen te vinden zou moeten zijn over eigentijdse materialen met hun voors en tegens.
De Interieurbijbel

De Interieurbijbel verscheen twaalf jaar geleden voor het eerst. Ook deze zesde editie met meer dan 60 nieuwe projecten blijft volgens de uitgever als publicatie een absolute must voor iedereen die gepassioneerd bezig is met mooie interieurs.

Actuele materialen in allerlei toepassingen verrassen en inspireren de lezer om een moodboard te maken of direct met een interieur aan de slag te gaan. Het boek biedt meer dan duizend foto's en zet verhelderende pro's en contra's bij de verschillende materialen en inrichtingen.

De duidelijke en overzichtelijke indeling en de heldere teksten maken van deze Interieurbijbel een praktische en leidraad met realistische toepassingen, vaak getekend door Belgische (interieur-)architecten.

De uitgeverij heeft twee vestigingen: Lannoo in Tielt en TerraLannoo in Amsterdam. De Interieurbijbel is een uitgave van At Home Publishers uit Antwerpen wiens uitgaven onder meer onder de paraplu van Lannoo wordt verkocht.

ISBN/EAN 9789401471947 | Hardback/Gebonden | 416 pagina's | 30,99 | Nederlands
Het is hier direct bij Lannoo (zonder verzendkosten in de Benelux!) of via de (internet)boekhandel te bestellen.Links

www.athomepublishers.be
www.lannoo.be
www.lannoo.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, project, kantoor, hospitality, boek, boeken, architectuur, stijl, design, ontwerp, marketing, boek, designers, interieurarchitecten, stylisten, bijbel, interieurbijbel, #deinterieurbijbel, #interieurbijbel, #lannoo, #terralannoo, #athomepublishers

Gerelateerd nieuws
Daglichtgevoel door Signify
De nachten zijn lang, de dagen kort. Eigenlijk zitten we allemaal teveel binnen en krijgen te weinig zonlicht. Signify introduceerde vorig jaar daarom de lichtinnovatie NatureConnect. .
lees verder
 
Nieuwe directeur Ronald Schmitt
lees verder
Geen Design Experience wel nieuws
Vanwege de voortdurende coronamaatregelen komt de ETC Design Experience van 8 en 9 februari te vervallen. Maar professionals zijn op afspraak nog steeds welkom bij ETC Design Center Europe, waar ook nieuws te vinden is.
lees verder
 
In memoriam Anton Sanders
lees verder
Showup voorjaar vervalt
De voorjaarseditie editie van Showup was al verplaatst naar maart, maar de allesverwoestende corona-crisis haalt ook alweer een streep door deze editie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden