DC Opalic van Halo Design

Dinsdag 15 oktober 2019

Het Deense verlichtingsmerk Halo Design zet de nieuwe collectie DC Opalic in de schijnwerpers.
DC Opalic van Halo Design
DC Opalic van Halo Design DC Opalic van Halo Design

Michael Waltersdorff richtte op 18-jarige leeftijd Halo Tech op, om verlichting te creëren op basis van moderne technologie en functioneel design. Vandaag de dag werkt Halo Design samen met Deense en Europese ontwerpers, Waltersdorff zelf is echter verantwoordelijk voor het nieuwste verlichtingsserie DC Opalic.

 

Door de gladde ovale vorm en de grote opening zorgen deze lampen volgens Halo Design voor een efficiënt licht in de gekozen richting. Waltersdorff wilde een ​​iconisch kunstwerk ontwikkelen, waarbij alle details tellen; van het uiterlijk tot de selectie van materialen. Het resultaat is een gladde ovale lampenkap in acryl om een ​​aangenaam kamerlicht te garanderen. Gemaakt van eikenhout en zwart gelakt, zijn zowel de boog als de metalen knoppen designstatements, maar ze stellen de gebruiker ook in staat om het licht in bijna elke richting te richten.

 

Vorig jaar nam het bedrijf deel aan de Light & Building-beurs in Frankfurt. Agent van Halo Design in België is  Marc Fourfooz, die ook vertegenwoordigder is van Masterlight uit Panningen.Links

www.halodesign.dk
www.masterlight.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, kantoor, hospitality, licht, verlichting, armatuur, lamp, hanglamp, stalamp, wandlamp, design, #dcopalic, #halodesign, #masterlight

Gerelateerd nieuws
 
Meer cash & carry Mars & More
lees verder
Obscure blokken in ETC
Vorige week is er een nieuwe exposant in het ETC Design Center Europe in Culemborg neergestreken. Een mysterieus merk met een prachtige presentatie.
lees verder
 
Arli overgenomen
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Design Tales in muurafwerking
Design Tales, een agenturenbedrijf voor meubelen en verlichting heeft een bijzondere uitbereiding. Het bedrijf wordt de Nederlandse ambassadeur van St. Leo.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden