DC Opalic van Halo Design

Dinsdag 15 oktober 2019

Het Deense verlichtingsmerk Halo Design zet de nieuwe collectie DC Opalic in de schijnwerpers.
DC Opalic van Halo Design
DC Opalic van Halo Design DC Opalic van Halo Design

Michael Waltersdorff richtte op 18-jarige leeftijd Halo Tech op, om verlichting te creëren op basis van moderne technologie en functioneel design. Vandaag de dag werkt Halo Design samen met Deense en Europese ontwerpers, Waltersdorff zelf is echter verantwoordelijk voor het nieuwste verlichtingsserie DC Opalic.

 

Door de gladde ovale vorm en de grote opening zorgen deze lampen volgens Halo Design voor een efficiënt licht in de gekozen richting. Waltersdorff wilde een ​​iconisch kunstwerk ontwikkelen, waarbij alle details tellen; van het uiterlijk tot de selectie van materialen. Het resultaat is een gladde ovale lampenkap in acryl om een ​​aangenaam kamerlicht te garanderen. Gemaakt van eikenhout en zwart gelakt, zijn zowel de boog als de metalen knoppen designstatements, maar ze stellen de gebruiker ook in staat om het licht in bijna elke richting te richten.

 

Vorig jaar nam het bedrijf deel aan de Light & Building-beurs in Frankfurt. Agent van Halo Design in België is  Marc Fourfooz, die ook vertegenwoordigder is van Masterlight uit Panningen.Links

www.halodesign.dk
www.masterlight.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, kantoor, hospitality, licht, verlichting, armatuur, lamp, hanglamp, stalamp, wandlamp, design, #dcopalic, #halodesign, #masterlight

Gerelateerd nieuws
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
 
Object laatste keer in Haka
lees verder
 
Kleurenpalet Chromotica van Vibia
lees verder
Nieuwe handgeblazen lampcollectie Sino
Italiaanse verlichtingsfabrikant Prandina introduceert Sino, een nieuwe serie lampen van handgeblazen glas.
lees verder
 
Interieurjournaal veilig
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden