Data Proposte 2024 bekend

Maandag 31 juli 2023

Kortgeleden zijn de data van de komende editie van internationale stoffenbeurs Proposte 2024 bekend gemaakt door de organisatie. De beurs wordt wat later en op andere dagen gehouden.
Data Proposte 2024 bekend
Data Proposte 2024 bekend Data Proposte 2024 bekend Data Proposte 2024 bekend Data Proposte 2024 bekend

De vorige editie van Proposte van dinsdag 18 tot en met donderdag 20 april 2023, was een succes qua bezoekersaantallen. In 2024 verhuist de beurs naar begin mei. Na een nauwkeurige analyse - waarbij rekening is gehouden met de vakantiekalender en andere internationale beurzen - heeft de Raad van Bestuur van Proposte Srl, onder voorzitterschap van Alessandro Tessuto, besloten dat de 31e editie van Proposte wordt gehouden van donderdag 2 tot en met zaterdag 4 mei 2024. Zoals gebruikelijk zal de locatie het Villa Erba tentoonstellingscentrum in Cernobbio zijn.

Proposte is een vakbeurs die is voorbehouden aan professionals uit de volgende categorieën: uitgevers van textiel, fabrikanten van gestoffeerd meubilair, groothandelaren, verwerkers, grote distributieketens, contractbedrijven en architecten.

Proposte is al weer hard bezig om exposanten, bezoekers en journalisten ook in 2024 weer een kwalitatief hoogwaardige showcase van producten, nieuwe collecties meubelstoffen en gordijnen, te kunnen bieden. Om meer te weten te komen over het nieuws met betrekking tot de komende 31e editie van Proposte, nodigt de organisatie iedereen die om op de hoogte wil blijven uit Proposte te volgens via social media (Facebook, Instagram en Twitter), de website en de Proposte-marktplaats, waarvan het doel is om exposanten een up-to-date virtuele showcase te bieden.Links

www.propostefair.it
fierasmart365.propostefair.it

Tags

nieuws, interieur, beurs, Italie, como, comomeer, btob, meubelstoffen, gordijnstoffen, reclamebeeld, verjaardag, designers, architecten, fabrikanten, bezoekers, editie, fiera, cernobbio, villa erba, vila antica, exposanten, #propostefair2024, #proposte2024 #proposte31, #propostefair

Gerelateerd nieuws
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
Groei kijk op gordijnen
De franchiseformule kijk op gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder
Inspiratie met kleurexpertise
Paint & Paper Library, het Britse merk voor verf en behang, inspireert wereldwijd interieurdesigners, architecten en veeleisende huiseigenaren met ongeŽvenaarde kleurexpertise en innovatieve ontwerpideeŽn.
lees verder
Carpetright UK op rand faillissement
Carpetright heeft in Groot BrittaniŽ een verzoek ingediend om een bewindvoerder aan te stellen, terwijl het werkt aan een nieuwe financiering of een overname.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden