Cornator wordt Trimit

Woensdag 27 april 2022

IT bedrijf Cornator wijzigt zijn naam naar Trimit. Deze naamswijziging is onderdeel van een strategie om alle bedrijven in Denemarken, Noorwegen, Duitsland, Zwitserland en Nederland samen te voegen tot n internationale Trimit Group.
Cornator wordt Trimit

Foto: ceo Carsten Hedemann

 

 

De naam Cornator bestaat al sinds de oprichting van het bedrijf in 1990, dus het is niet zonder enige aarzeling dat  er nu voor gekozen is om deze te vervangen. Trimit is de cloudgebaseerde IT-oplossing van Cornator, voor bedrijven binnen Fashion, Furniture, Living of Configuration. De hele groep en alle onderliggende bedrijven worden nu onder deze naam samengebracht. Voor de naam Trimit wordt gekozen omdat deze volgens het bedrijf internationaal het beste werkt en een erkende en wijdverbreide naam is onder zijn partners en klanten.

 

De dochterondernemingen Cornator A/S in Denemarken, Cornator Norway, Cornator Holland en de recent overgenomen bedrijven HSG Hanse Solution in Duitsland en Zwitserland veranderen hun namen in respectievelijk Trimit Denmark, Trimit Norway, Trimit Netherlands, Trimit Germany en Trimit Switzerland. Het ontwikkelingsbedrijf, dat momenteel gewoon Trimit heet, zal Trimit Solutions worden. De organisatorische en structurele veranderingen die dit met zich meebrengt, worden zo doorgevoerd dat zowel klanten als het internationale netwerk van partners toegang blijven houden tot dezelfde mensen, hetzelfde product en dezelfde ondersteuning. Het proces om de namen te veranderen in Trimit is in gang gezet, maar het bedrijf verwacht pas in mei of juni 2022 volledig klaar te zijn met alle wijzigingen.Links

www.trimit.com
www.cornator.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, meubel, meubilair, bank, stoel, woninginrichting, woninginrichter, automatisering, it, software, naamsverandering, #trimit, #cornator

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
 
Prospectt kiest voor DWI
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
 
Aanvulling Identity PVC-collectie
lees verder
Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer
Na de succesvolle 22ste editie in januari 2020 met bijna 13.000 bezoekers die het evenement gemiddeld met een 7,7 waardeerden staat op 8, 9 en 10 juni 2022 de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht gepland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden