Cornator wordt Trimit

Woensdag 27 april 2022

IT bedrijf Cornator wijzigt zijn naam naar Trimit. Deze naamswijziging is onderdeel van een strategie om alle bedrijven in Denemarken, Noorwegen, Duitsland, Zwitserland en Nederland samen te voegen tot één internationale Trimit Group.
Cornator wordt Trimit

Foto: ceo Carsten Hedemann

 

 

De naam Cornator bestaat al sinds de oprichting van het bedrijf in 1990, dus het is niet zonder enige aarzeling dat  er nu voor gekozen is om deze te vervangen. Trimit is de cloudgebaseerde IT-oplossing van Cornator, voor bedrijven binnen Fashion, Furniture, Living of Configuration. De hele groep en alle onderliggende bedrijven worden nu onder deze naam samengebracht. Voor de naam Trimit wordt gekozen omdat deze volgens het bedrijf internationaal het beste werkt en een erkende en wijdverbreide naam is onder zijn partners en klanten.

 

De dochterondernemingen Cornator A/S in Denemarken, Cornator Norway, Cornator Holland en de recent overgenomen bedrijven HSG Hanse Solution in Duitsland en Zwitserland veranderen hun namen in respectievelijk Trimit Denmark, Trimit Norway, Trimit Netherlands, Trimit Germany en Trimit Switzerland. Het ontwikkelingsbedrijf, dat momenteel gewoon Trimit heet, zal Trimit Solutions worden. De organisatorische en structurele veranderingen die dit met zich meebrengt, worden zo doorgevoerd dat zowel klanten als het internationale netwerk van partners toegang blijven houden tot dezelfde mensen, hetzelfde product en dezelfde ondersteuning. Het proces om de namen te veranderen in Trimit is in gang gezet, maar het bedrijf verwacht pas in mei of juni 2022 volledig klaar te zijn met alle wijzigingen.Links

www.trimit.com
www.cornator.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, meubel, meubilair, bank, stoel, woninginrichting, woninginrichter, automatisering, it, software, naamsverandering, #trimit, #cornator

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriële productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Nieuwe laminaatcollectie
Berryalloc uit Menen heeft onlangs een uitgebreide nieuwe collectie laminaatvloeren geïntroduceerd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden