Coretec via Decokay

Dinsdag 06 juli 2021

Decokay is een keten van 44 interieuradvieswinkels in Nederland waar de betere merken voor woningen zijn te vinden, waaronder Coretec-vloeren.
Coretec via Decokay
Coretec via Decokay Coretec via Decokay Coretec via Decokay Coretec via Decokay

Decokay, een formule van de gelijknamige franchisegever uit Venlo, beoogt een woningtextielwinkel voor betere merken te zijn waar service en advies met een persoonlijke touch hoog in het vaandel staat. De formule van Decokay is simpel: méér service leveren, beter adviseren en ontzorgen.

Decokay heeft 44 winkels verspreid over heel Nederland die worden bemand door professionals met hart voor interieur en woninginrichting én met gedegen technische kennis van de producten die worden verkocht.

Eindgebruikers kunnen dus bij Decokay terecht met alle vragen en wensen over gordijnen, raambekleding, verf, behang en vloeren. (foto 2 en 3; Decokay). Een van die vloermerken is de duurzame, gerecyclede Coretec® PVC-vloer van US Floors. Zoals bekend zijn deze vloeren zijn een goed alternatief voor een houten of stenen vloer. De geclaimde voordelen zijn onder meer een langere levensduur, hogere krasbestendigheid, 100% watervastheid, een hoge stabiliteit, goede geluiddempendheid, gemakkelijk te leggen (geen acclimatisatie nodig en meestal geen extra ondervloer) en te combineren met vloerverwarming.

Coretec (foto 1 en 5, Texas-Oak-M54; Coretec) - kortgeleden nog op televisie - is naast in nieuwbouw dus ook prima geschikt voor de project- en renovatiemarkt. Bovendien is een geïnstalleerde Coretec-vloer dezelfde dag beloopbaar. In de showrooms van Decokay zijn alle soorten PVC-vloeren, van tegels tot stroken, van smalle tot brede planken en natuurlijk het trendy visgraatmotief te vinden.Links

www.coretecfloors.be
www.coretecfloors.com
www.decokay.nl
www.usfloorsllc.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, lvt, stroken, rigid, rigid core, composite core, spc, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, stoffering, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, recycling, #coretec, #usfloors, #coretecsecondlife, #decokay

Gerelateerd nieuws
Innovatieve vloer in 3D geprint huis
In Beckum, in het Duitse Noordrijn-Westfalen, werd onlangs het eerste geprinte huis van Duitsland geopend. De vloer in dit innovatieve gebouw is afkomstig van de nabij gevestigde fabrikant Meisterwerke.
lees verder
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Coretec weer op TV
lees verder
Incoda succesvol verlopen
De Incoda in Gorinchem was een zeer geanimeerde beurs met een prima uitstraling. Dat maakt het tot een succes, al is het aantal bezoekers een stukje lager geweest dan de beurs voor de pandemie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden