Cees Nijpels overleden

Donderdag 28 oktober 2021

Cees Nijpels, medeoprichter en directeur van C.M. Nijpels Meubelen in Bergen Op Zoom, is op 75-jarige leeftijd overleden.
Cees Nijpels overleden

Foto: Cees Nijpels in 2018 (Fotografie: Robert van den Berge)

Het CBM meldt in haar nieuwsbrief vandaag dat ze gisteren hebben vernomen dat Cees Nijpels is overleden: 'Cees was een mooi mens, een echte levensgenieter met gevoel voor humor. Jarenlang is hij actief betrokken geweest bij Koninklijke CBM in allerlei verschillende bestuurlijke functies, zoals het algemeen bestuur, het Dufex-bestuur en het bestuur van Jong Management.

Wij hebben Cees leren kennen als een gepassioneerde ondernemer, die veel betekend heeft voor CBM en voor de Meubelindustrie in Nederland. Wij wensen zijn vrouw Maria en alle verdere familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit verlies.'

Cees Nijpels, was afkomstig uit Den Helder, maar woonde ruim 40 jaar in België. In 1968 startte hij op 22-jarige leeftijd zijn meubelfabriek in Bergen op Zoom, maar verkocht deze, toen hij op 40-jarige leeftijd gezondheidsproblemen kreeg. Met de opbrengst investeerde hij in andere bedrijven.

In 2008 kocht hij het in moeilijkheden geraakte Nijpels Meubelen, een toenmalig bekende meubelfabrikant van kasten en slaapkamermeubilair, weer terug. Maar in 2018 moest het bedrijf toch definitief sluiten.Links

www.cbm.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project, banken, fauteuils, stoelen, overleden, overlijden, gestorven, sterven, dood, afscheid, personalia, persoonlijkheid, in memoriam, #cbm, #dufex, #cmnijpels

Gerelateerd nieuws
Actona en Himolla in Woonindustrie
De Woonindustrie (DWI) heeft er twee grote namen bij. Tijdens de Vakdagen zijn in Nieuwegein ook Actona en Himolla te zien.
lees verder
Meubelbeurs Milaan naar juni
Om het meeste te kunnen halen uit het evenement is Salone del Mobile uitgesteld naar juni. De 60e editie van de Milanese beurs vindt plaats van 7-12 juni 2022.
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder
Rolf Bakx weg bij Romo
Na 26 jaar vertrekt managing director Rolf Bakx bij The Romo Group. Hij wil de stoffenbranche achter zich laten en begint een nieuw leven in Portugal.
lees verder
Bod Greiner op Recticel mislukt
Het Oostenrijkse bod heeft vorig jaar een bod op de resterende aandelen van Recticel. Nu blijkt dat vrijwel geen aandeelhouder hier op in is gegaan en inmiddels heeft Recticel ook een aantal bedrijfsonderdelen al verkocht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden