Cees Nijpels overleden

Donderdag 28 oktober 2021

Cees Nijpels, medeoprichter en directeur van C.M. Nijpels Meubelen in Bergen Op Zoom, is op 75-jarige leeftijd overleden.
Cees Nijpels overleden

Foto: Cees Nijpels in 2018 (Fotografie: Robert van den Berge)

Het CBM meldt in haar nieuwsbrief vandaag dat ze gisteren hebben vernomen dat Cees Nijpels is overleden: 'Cees was een mooi mens, een echte levensgenieter met gevoel voor humor. Jarenlang is hij actief betrokken geweest bij Koninklijke CBM in allerlei verschillende bestuurlijke functies, zoals het algemeen bestuur, het Dufex-bestuur en het bestuur van Jong Management.

Wij hebben Cees leren kennen als een gepassioneerde ondernemer, die veel betekend heeft voor CBM en voor de Meubelindustrie in Nederland. Wij wensen zijn vrouw Maria en alle verdere familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit verlies.'

Cees Nijpels, was afkomstig uit Den Helder, maar woonde ruim 40 jaar in België. In 1968 startte hij op 22-jarige leeftijd zijn meubelfabriek in Bergen op Zoom, maar verkocht deze, toen hij op 40-jarige leeftijd gezondheidsproblemen kreeg. Met de opbrengst investeerde hij in andere bedrijven.

In 2008 kocht hij het in moeilijkheden geraakte Nijpels Meubelen, een toenmalig bekende meubelfabrikant van kasten en slaapkamermeubilair, weer terug. Maar in 2018 moest het bedrijf toch definitief sluiten.Links

www.cbm.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project, banken, fauteuils, stoelen, overleden, overlijden, gestorven, sterven, dood, afscheid, personalia, persoonlijkheid, in memoriam, #cbm, #dufex, #cmnijpels

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
HMC op Masterly
Negen net afgestudeerde ontwerpers van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) uit Amsterdam en Rotterdam presenteren hun werk op de Salone del Mobile in Milaan.
lees verder
Statiegeld stoel
Circuform geeft industrieel ontworpen meubels een circulair leven. Met meubels volledig gemaakt van gerecyclede materialen, die een lange levensduur hebben, wil het bedrijf een positieve bijdrage leveren aan een leefbare wereld.
lees verder
 
Overname Gasse door Van Waay
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden