Cees Nijpels overleden

Donderdag 28 oktober 2021

Cees Nijpels, medeoprichter en directeur van C.M. Nijpels Meubelen in Bergen Op Zoom, is op 75-jarige leeftijd overleden.
Cees Nijpels overleden

Foto: Cees Nijpels in 2018 (Fotografie: Robert van den Berge)

Het CBM meldt in haar nieuwsbrief vandaag dat ze gisteren hebben vernomen dat Cees Nijpels is overleden: 'Cees was een mooi mens, een echte levensgenieter met gevoel voor humor. Jarenlang is hij actief betrokken geweest bij Koninklijke CBM in allerlei verschillende bestuurlijke functies, zoals het algemeen bestuur, het Dufex-bestuur en het bestuur van Jong Management.

Wij hebben Cees leren kennen als een gepassioneerde ondernemer, die veel betekend heeft voor CBM en voor de Meubelindustrie in Nederland. Wij wensen zijn vrouw Maria en alle verdere familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit verlies.'

Cees Nijpels, was afkomstig uit Den Helder, maar woonde ruim 40 jaar in België. In 1968 startte hij op 22-jarige leeftijd zijn meubelfabriek in Bergen op Zoom, maar verkocht deze, toen hij op 40-jarige leeftijd gezondheidsproblemen kreeg. Met de opbrengst investeerde hij in andere bedrijven.

In 2008 kocht hij het in moeilijkheden geraakte Nijpels Meubelen, een toenmalig bekende meubelfabrikant van kasten en slaapkamermeubilair, weer terug. Maar in 2018 moest het bedrijf toch definitief sluiten.Links

www.cbm.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project, banken, fauteuils, stoelen, overleden, overlijden, gestorven, sterven, dood, afscheid, personalia, persoonlijkheid, in memoriam, #cbm, #dufex, #cmnijpels

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriële productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
Eenvoud in Japanse plank
Carl Hansen & Søn introduceert de Tsugi-plank, die Japanse eenvoud en Deense timmertradities combineert in een ingetogen ontwerp van massief eiken- en teakhout.
lees verder
 
Aanwinsten voor Linteloo
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden