Cees Nijpels overleden

Donderdag 28 oktober 2021

Cees Nijpels, medeoprichter en directeur van C.M. Nijpels Meubelen in Bergen Op Zoom, is op 75-jarige leeftijd overleden.
Cees Nijpels overleden

Foto: Cees Nijpels in 2018 (Fotografie: Robert van den Berge)

Het CBM meldt in haar nieuwsbrief vandaag dat ze gisteren hebben vernomen dat Cees Nijpels is overleden: 'Cees was een mooi mens, een echte levensgenieter met gevoel voor humor. Jarenlang is hij actief betrokken geweest bij Koninklijke CBM in allerlei verschillende bestuurlijke functies, zoals het algemeen bestuur, het Dufex-bestuur en het bestuur van Jong Management.

Wij hebben Cees leren kennen als een gepassioneerde ondernemer, die veel betekend heeft voor CBM en voor de Meubelindustrie in Nederland. Wij wensen zijn vrouw Maria en alle verdere familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit verlies.'

Cees Nijpels, was afkomstig uit Den Helder, maar woonde ruim 40 jaar in België. In 1968 startte hij op 22-jarige leeftijd zijn meubelfabriek in Bergen op Zoom, maar verkocht deze, toen hij op 40-jarige leeftijd gezondheidsproblemen kreeg. Met de opbrengst investeerde hij in andere bedrijven.

In 2008 kocht hij het in moeilijkheden geraakte Nijpels Meubelen, een toenmalig bekende meubelfabrikant van kasten en slaapkamermeubilair, weer terug. Maar in 2018 moest het bedrijf toch definitief sluiten.Links

www.cbm.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project, banken, fauteuils, stoelen, overleden, overlijden, gestorven, sterven, dood, afscheid, personalia, persoonlijkheid, in memoriam, #cbm, #dufex, #cmnijpels

Gerelateerd nieuws
Record resultaat Jysk Nederland
Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van € 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van € 163,3 miljoen.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder
 
Das Haus nieuwe vorm
lees verder
Woontrend 2022 - Traditional Sentiment
Onlangs presenteerde Inretail de woontrends voor 2022, voortkomend uit de tijdgeest Calibrate. In een serie van vier artikelen zullen deze behandeld worden, vandaag de derde: Traditional Sentiment.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden