Candia Strom via Bakker

Dinsdag 15 januari 2019

'Wake up in the Mediterranean': de Griekse matrassenfabrikant Candia Strom wordt sinds kort in Nederland vertegenwoordigd door Jacob Bakker Agenturen.
Candia Strom via Bakker
Candia Strom via Bakker Candia Strom via Bakker

Candia Strom is opgericht in 1973 en heeft een fabriek van 8.000m2 in Spata, vlak bij Athene. Er werken volgens Jacob Bakker (foto 3) zo'n 120 mensen die jaarlijks ruim 120.000 pocketveermatrassen produceren. Sinds 1985 was het - naar eigen zeggen - eerste Griekse bedrijf dat een handgemaakte matras ontwikkelde: de Bodyfix.

Momenteel worden er 29 verschillende gestoffeerde bedbodems gefabriceerd onder het motto 'Inspired by Nature, made by hand'. Daarnaast is er een beddenlijn, onder meer ontworpen door designer Sotiris Lazos (foto 2, Abigail).

 

De importeur van Candia Strom in de Benelux is Hans de Jong, die een showroom op het ETC Design Center Europe in Culemborg heeft, en zal dus ook aanwezig zijn op de voorjaarsshow ETC Design Experience op 4 en 5 februari. Hans de Jong neemt zelf de Belgische markt voor Candia Strom voor zijn rekening, Jacob Bakker doet Nederland. Bakker vertegenwoordigt ook The Night Store en Plutex.

 Links

www.candiastrom.gr
www.candiastrom.nl
www.etcdesigncenter.nl/agenda/
www.jbakker-agenturen.nl
www.sotirislazou.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, slapen, slaap, slaapkamer, dekbed, deken, lattenbodem, matras, boxspring, pocketveer, ledikant, waterbed, beddengoed, bedtextiel, bedmode, overtrek, bed, boxspring, #jacobbakkeragenturen, #jbakkeragenturen, #plutex, #thenightstore, #candiastrom, #etcexpo, #etcdesigncenter, #etcdesigncentereurope, #etcdesignexperience

Gerelateerd nieuws
Nieuwe directeur Paidi
Eind juni wordt de huidige directeur van kinder- en jeugdkamerfabrikant Païdi Möbel uit Hafenlohr vervangen voor een nieuwe.
lees verder
 
Essenza kleurt roze en groen
lees verder
Nieuw slapen op DWI
Hoewel de verdeeldheid in slapenbranche groter is dan ook, zijn er op de komende voorjaarseditie van de Vakbeurs in DWI (De Woonindustrie) weer een aantal leuke nieuwkomers geconcentreerd.
lees verder
Omzet woonwinkels 2018 stabiel
Vorig jaar realiseerden de Nederlandse woonwinkels van Inretail voor het vierde jaar op rij een omzetgroei, in 2017 van 8,6%. Inretail verwachtte voor 2018 toen een groei van 4%, maar die is blijven steken op 0,2%.
lees verder
Rauch schrapt 250 banen
Maandag werd bekend dat de Duitse slaapkamermeubelfabrikant Rauch verder wordt gereorganiseerd en er in Freudenberg in de komende twee jaar 250 banen verdwijnen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden