Candia Strom via Bakker

Dinsdag 15 januari 2019

'Wake up in the Mediterranean': de Griekse matrassenfabrikant Candia Strom wordt sinds kort in Nederland vertegenwoordigd door Jacob Bakker Agenturen.
Candia Strom via Bakker
Candia Strom via Bakker Candia Strom via Bakker

Candia Strom is opgericht in 1973 en heeft een fabriek van 8.000m2 in Spata, vlak bij Athene. Er werken volgens Jacob Bakker (foto 3) zo'n 120 mensen die jaarlijks ruim 120.000 pocketveermatrassen produceren. Sinds 1985 was het - naar eigen zeggen - eerste Griekse bedrijf dat een handgemaakte matras ontwikkelde: de Bodyfix.

Momenteel worden er 29 verschillende gestoffeerde bedbodems gefabriceerd onder het motto 'Inspired by Nature, made by hand'. Daarnaast is er een beddenlijn, onder meer ontworpen door designer Sotiris Lazos (foto 2, Abigail).

 

De importeur van Candia Strom in de Benelux is Hans de Jong, die een showroom op het ETC Design Center Europe in Culemborg heeft, en zal dus ook aanwezig zijn op de voorjaarsshow ETC Design Experience op 4 en 5 februari. Hans de Jong neemt zelf de Belgische markt voor Candia Strom voor zijn rekening, Jacob Bakker doet Nederland. Bakker vertegenwoordigt ook The Night Store en Plutex.

 Links

www.candiastrom.gr
www.candiastrom.nl
www.etcdesigncenter.nl/agenda/
www.jbakker-agenturen.nl
www.sotirislazou.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, slapen, slaap, slaapkamer, dekbed, deken, lattenbodem, matras, boxspring, pocketveer, ledikant, waterbed, beddengoed, bedtextiel, bedmode, overtrek, bed, boxspring, #jacobbakkeragenturen, #jbakkeragenturen, #plutex, #thenightstore, #candiastrom, #etcexpo, #etcdesigncenter, #etcdesigncentereurope, #etcdesignexperience

Gerelateerd nieuws
 
Hondenboxspring Swiss Sense
lees verder
Bedrijvige Marketday XL in DWI
Maandag 3 juni is er in DWI weer een Marketday XL, dit betekent dat alle showrooms open zijn. Er is echter ook een Sample Sale op de afdeling Accessoires en BNS Crisp organiseert lezingen over Salone del Mobile en Maison et Objet.
lees verder
Matrassen voor minima door Matt Sleeps
Het online matrassenmerk Matt Sleeps, dat sinds 2016 actief is op de Nederlandse markt, heeft een nieuwe bestemming voor geretourneerde matrassen. 400 stuks worden via kringlooporganisatie RataPlan gratis uitgedeeld aan minima.
lees verder
Atsma opent nieuwe Fidder Hästens Store
Het gaat ineens hard met de opening van nieuwe Hästens slaapwinkels. Namens Fidder Slapen uit Woerden opende auteur Barry Atsma een nieuwe 'store' in Rotterdam.
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden