Candia Strom via Bakker

Dinsdag 15 januari 2019

'Wake up in the Mediterranean': de Griekse matrassenfabrikant Candia Strom wordt sinds kort in Nederland vertegenwoordigd door Jacob Bakker Agenturen.
Candia Strom via Bakker
Candia Strom via Bakker Candia Strom via Bakker

Candia Strom is opgericht in 1973 en heeft een fabriek van 8.000m2 in Spata, vlak bij Athene. Er werken volgens Jacob Bakker (foto 3) zo'n 120 mensen die jaarlijks ruim 120.000 pocketveermatrassen produceren. Sinds 1985 was het - naar eigen zeggen - eerste Griekse bedrijf dat een handgemaakte matras ontwikkelde: de Bodyfix.

Momenteel worden er 29 verschillende gestoffeerde bedbodems gefabriceerd onder het motto 'Inspired by Nature, made by hand'. Daarnaast is er een beddenlijn, onder meer ontworpen door designer Sotiris Lazos (foto 2, Abigail).

 

De importeur van Candia Strom in de Benelux is Hans de Jong, die een showroom op het ETC Design Center Europe in Culemborg heeft, en zal dus ook aanwezig zijn op de voorjaarsshow ETC Design Experience op 4 en 5 februari. Hans de Jong neemt zelf de Belgische markt voor Candia Strom voor zijn rekening, Jacob Bakker doet Nederland. Bakker vertegenwoordigt ook The Night Store en Plutex.

 Links

www.candiastrom.gr
www.candiastrom.nl
www.etcdesigncenter.nl/agenda/
www.jbakker-agenturen.nl
www.sotirislazou.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, slapen, slaap, slaapkamer, dekbed, deken, lattenbodem, matras, boxspring, pocketveer, ledikant, waterbed, beddengoed, bedtextiel, bedmode, overtrek, bed, boxspring, #jacobbakkeragenturen, #jbakkeragenturen, #plutex, #thenightstore, #candiastrom, #etcexpo, #etcdesigncenter, #etcdesigncentereurope, #etcdesignexperience

Gerelateerd nieuws
 
Libeco nieuws op Proposte
lees verder
Brouwers bodems naar Dicobed
Brouwers Bedding gaat zich concentreren op het maken van boxsprings en laat de verkoop van andere bedbodems over aan Dicobed.
lees verder
 
MoOD breidt uit
lees verder
Amazon verkoopt Matratzen Concord
Als onderdeel van zijn omnichannel-strategie opent discounter Matratzen Concord, de Duitstalige evenknie van Beter Bed, een nieuw verkoopkanaal via de marktplaats Amazon.de.
lees verder
Winnaars SaloneSatellite awards
Tijdens Salone del Mobile vond ook SaloneSatellite plaats. Hier kunnen startende ontwerpers hun producten laten zien. Voor het tiende jaar op rij reikte een internationale jury awards uit voor de beste producten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden