Brouwers bodems naar Dicobed

Woensdag 24 april 2019

Brouwers Bedding gaat zich concentreren op het maken van boxsprings en laat de verkoop van andere bedbodems over aan Dicobed.
Brouwers bodems naar Dicobed

Brouwers Bedding uit Tilburg stelt tot deze stap te zijn gekomen door de groei in het afgelopen jaar. Door de specialisatie en uitbreiding van hun boxspringcollectie met onder meer de labels Balr. en Bloemendaal en het leveren aan diverse grote hotelketens, is er geen magazijnruimte meer om ook de latten-, schotel- en comfortliftbodems (foto) hier nog op voorraad te houden.

Dit wordt per 1 mei overgenomen door Dicobed Nederland in Uden van John Vesters. Dicobed is sinds kort overigens ook te vinden in op de slapenafdeling van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein en elke eerste maandag van de maand of op afspraak daar present.Links

www.brouwers-bedding.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.dicobed.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, outdoor, tuin, bekleding, stoffering, woonkamer, bank, fauteuil, stoel, kast, wand, opbergmeubel, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, boxspring, textiel, behang, vloer, karpet, kleed, vloer, bed, ledikant, accessoire, verlichting, licht, lamp, led, projectinrichting, project, kantoor, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #dicobed, #brouwersbedding, #balr

Gerelateerd nieuws
 
Hema in gerecycled bed- en badgoed
lees verder
Contractcollectie Swiss Sense
Swiss Sense lanceert Swiss Sense Business, een nieuw onderdeel van Swiss Sense speciaal voor de contractmarkt. Binnen de Hotel Collection biedt het bedrijf een nieuwe collectie hotelboxsprings, en dienstverlening op maat tegen zakelijke prijzen.
lees verder
Slapen in de seventies
Textielproducent De Witte Lietaer uit Lauwe introduceert bedlinnen Almond, met een typisch jaren zeventig dessin.
lees verder
Sietse Ploeger overleden
Afgelopen vrijdag is Sietse Auke Ploeger uit Emmen onverwacht overleden. Hij is 65 jaar geworden.
lees verder
Liquiditeit Beter Bed goede kant op
In juni bleek dat Beter Bed kampt met liquiditeitsproblemen. Nu is er echter positief nieuws, het bedrijf heeft de eerste helft van een aanvullende lening gekregen en gaat Matratzen Concord definitief verkopen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden