Brouwers bodems naar Dicobed

Woensdag 24 april 2019

Brouwers Bedding gaat zich concentreren op het maken van boxsprings en laat de verkoop van andere bedbodems over aan Dicobed.
Brouwers bodems naar Dicobed

Brouwers Bedding uit Tilburg stelt tot deze stap te zijn gekomen door de groei in het afgelopen jaar. Door de specialisatie en uitbreiding van hun boxspringcollectie met onder meer de labels Balr. en Bloemendaal en het leveren aan diverse grote hotelketens, is er geen magazijnruimte meer om ook de latten-, schotel- en comfortliftbodems (foto) hier nog op voorraad te houden.

Dit wordt per 1 mei overgenomen door Dicobed Nederland in Uden van John Vesters. Dicobed is sinds kort overigens ook te vinden in op de slapenafdeling van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein en elke eerste maandag van de maand of op afspraak daar present.Links

www.brouwers-bedding.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.dicobed.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, outdoor, tuin, bekleding, stoffering, woonkamer, bank, fauteuil, stoel, kast, wand, opbergmeubel, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, boxspring, textiel, behang, vloer, karpet, kleed, vloer, bed, ledikant, accessoire, verlichting, licht, lamp, led, projectinrichting, project, kantoor, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #dicobed, #brouwersbedding, #balr

Gerelateerd nieuws
Saba lanceert nieuwe website
Saba adhesives and sealants, producent van hoogwaardige lijmen en kitten die onder meer gebruikt worden voor de productie van meubelen en matrassen, heeft een nieuwe website. Deze is vooral gericht op de slimme oplossingen van Saba, innovaties, kennisdocumenten en klantverhalen.
lees verder
Auping matras leasen of bed ontwerpen
Auping lanceert de bedden-start-up Bedzzzy die het leasen van circulaire matrassen mogelijk maakt. Daarnaast lanceert de beddenfabrikant uit Deventer een app om digitaal een bed te ontwerpen.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
Ikea lanceert nieuwe app
Ikea opende kort geleden haar kleinste winkel in Nederland: een geheel nieuwe app. Hiermee kunnen producten niet alleen bekeken, maar ook direct gekocht worden.
lees verder
Nieuwe slaapexposanten DWI
Een zestal nieuwe slaapexposanten is in september te zien tijdens de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie), van 1-4 september in Nieuwegein. Zij zullen hier hun klanten op 2 en 3 september begroeten met een ontbijt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden