Brouwers bodems naar Dicobed

Woensdag 24 april 2019

Brouwers Bedding gaat zich concentreren op het maken van boxsprings en laat de verkoop van andere bedbodems over aan Dicobed.
Brouwers bodems naar Dicobed

Brouwers Bedding uit Tilburg stelt tot deze stap te zijn gekomen door de groei in het afgelopen jaar. Door de specialisatie en uitbreiding van hun boxspringcollectie met onder meer de labels Balr. en Bloemendaal en het leveren aan diverse grote hotelketens, is er geen magazijnruimte meer om ook de latten-, schotel- en comfortliftbodems (foto) hier nog op voorraad te houden.

Dit wordt per 1 mei overgenomen door Dicobed Nederland in Uden van John Vesters. Dicobed is sinds kort overigens ook te vinden in op de slapenafdeling van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein en elke eerste maandag van de maand of op afspraak daar present.Links

www.brouwers-bedding.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.dicobed.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, outdoor, tuin, bekleding, stoffering, woonkamer, bank, fauteuil, stoel, kast, wand, opbergmeubel, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, boxspring, textiel, behang, vloer, karpet, kleed, vloer, bed, ledikant, accessoire, verlichting, licht, lamp, led, projectinrichting, project, kantoor, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #dicobed, #brouwersbedding, #balr

Gerelateerd nieuws
Opschorting voor Recor
Recor zit in grote problemen. Vorige week maandag is er door de Rechtbank in Antwerpen opschorting verleend aan de Limburgse meubelfabrikant uit Hasselt.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriëntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder
 
Driedaagse ETC Design Experience
lees verder
Vernieuwde Montel bij Casba
Tijdens het komende Hemelvaartsweekend wordt de vernieuwde Montčl-afdeling bij Casba Wonen & Slapen op de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude feestelijk heropend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden