Brouwers bodems naar Dicobed

Woensdag 24 april 2019

Brouwers Bedding gaat zich concentreren op het maken van boxsprings en laat de verkoop van andere bedbodems over aan Dicobed.
Brouwers bodems naar Dicobed

Brouwers Bedding uit Tilburg stelt tot deze stap te zijn gekomen door de groei in het afgelopen jaar. Door de specialisatie en uitbreiding van hun boxspringcollectie met onder meer de labels Balr. en Bloemendaal en het leveren aan diverse grote hotelketens, is er geen magazijnruimte meer om ook de latten-, schotel- en comfortliftbodems (foto) hier nog op voorraad te houden.

Dit wordt per 1 mei overgenomen door Dicobed Nederland in Uden van John Vesters. Dicobed is sinds kort overigens ook te vinden in op de slapenafdeling van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein en elke eerste maandag van de maand of op afspraak daar present.Links

www.brouwers-bedding.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.dicobed.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, outdoor, tuin, bekleding, stoffering, woonkamer, bank, fauteuil, stoel, kast, wand, opbergmeubel, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, boxspring, textiel, behang, vloer, karpet, kleed, vloer, bed, ledikant, accessoire, verlichting, licht, lamp, led, projectinrichting, project, kantoor, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #dicobed, #brouwersbedding, #balr

Gerelateerd nieuws
 
Goethals naar Recor
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
Europa Möbel kruipt naar IMG
Europa Möbel Verbund (EMV) gaat in Nederland de samenwerking met de Internationale Meubel Groep (IMG) uit Etten-Leur uitbreiden.
lees verder
Slapen op strand bij VT Wonen
Het strandseizoen kan van start gaan! Vanaf nu kun je blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie VT Wonen strandkamers van VT Wonen@Ajuma.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden