R+T reorganiseert

Woensdag 24 april 2019

Het team van de triënnale vakbeurs R+T in Stuttgart heeft de afgelopen tijd enkele wijzigingen ondergaan.
R+T reorganiseert

R+T, de wereldbeurs voor rolluiken, deuren/poorten en zonweringsystemen, wordt eens in de drie jaar gehouden, de eerstvolgende voor het eerst doordeweeks, van maandag 22 tot vrijdag 26 februari 2021.

Begin januari keerde senior project Manager Melange Brenner (foto, tweede van links)keert na twee jaar ouderschapsverlof terug naar het R + T-team. Met haar knowhow heeft ze voorheen al meer dan tien jaar Messe Stuttgart-projecten ondersteund en heeft ze een belangrijke bijdrage geleverd aan het voortdurende succes van de toonaangevende wereldbeurs voor rolluiken, deuren / poorten en zonweringsystemen.

https://www.interieurjournaal.com/verandering-in-r-t-team/?zoekwoorden=r+t

Eveneens in januari kwam Vanessa Kunz (foto, tweede van rechts) als nieuwe communication manager als vervanger van Astrid Ehm, die medio 2018 was overgestapt naar de divisie Business & Education van Messe Stuttgart.

Naast Brenner en Kunz bestaat het R + T-team verder uit Philipp Götz (foto, links), Ina Fröhlich (foto rechts) en afdelingshoofd Sebastian Schmid (foto, midden).Links

www.messe-stuttgart.de
www.messe-stuttgart.de/r-t/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, zonwering, markies, scherm, doek, rolluik, terras, terrasoverkapping, screen, binnenklimaat, beheersing, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, #rt2018, #rtexpo, #rt2021, #landesmesse, #landesmessestuttgart

Gerelateerd nieuws
Horrentraining bij Headlam
Het is weer horrentijd! Veel consumenten zijn nu op zoek naar een manier om pollen en insecten buiten te houden. Headlam helpt zijn dealers met de verkoop door het geven van speciale horrentrainingen.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder
Insqin-technologie voor textiel
Op Techtextil toont Covestro de nieuwe Insqin®-technologie. Een veelzijdige textielcoating op waterbasis, zonder oplosmiddelen.
lees verder
Van Beekum naar Hillfloor
Robert van Beekum verkast van stoffenleverancier Artex uit Aarle Rixtel naar Hillfloor in Genemuiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden