Bijlard boost parketlijm op Domotex

Woensdag 09 januari 2019

De Zoetermeerse lijmen- en kittenproducent Bijlard International zal op Domotex 2019 de opvolger van de MS Floor Booster voorstellen.
Bijlard boost parketlijm op Domotex

De milieuvriendelijke twee-komponenten parketlijm MS 2K Floor is ten opzichte van de MS Floor Booster nog verder 'geboost' en al na twee uur volledig belastbaar. Bijlard belooft dat de nieuwe formule ervoor zorgt dat de lijm twee keer zo sterk is, doorzweten voorkomt en tevens geschikt is om hoogteverschillen tussen het hout en de ondervloer tot wel 100% op te vangen.

MS 2K Floor wordt geleverd in een emmer van 9,75 kg en een doseerfles met MS Floor Booster met 250 ml inhoud. Met de kleinere verpakking kan binnen de verwerkingstijd alle lijm worden benut. Het product is vrij van oplosmiddelen en isocyanaten en is volgens Bijlard een uitstekend alternatief voor twee-komponenten polyurethaanlijmen: zo wordt het milieu ontlast en de gezondheid van de parketteur niet in gevaar gebracht.

 Links

www.bijlard.com
www.domotex.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, vloer, leggen, installeren, parket, parketteur, lijm, kit, beurs, #bijlard, #msfloor, #ms2kfloor, #msfloorbooster, #domotex, #domotex2019, #domotex19

Gerelateerd nieuws
Presentatie Evidence Brisa in DWI
Maandag 17 juni presenteert Leolux tijdens de Marketday in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein het nieuwe aanbouwmeubelprogramma Brisa van ontwerper Frans Schrofer voor de Évidence-collectie.
lees verder
 
Trendz uitgesteld naar Intirio
lees verder
Nieuwe Flotex collectie
Forbo Flooring introduceert binnenkort haar nieuwe Flotex Colour collectie: vier dessins en 90 kleuren in banen, tegel- en plankformaat.
lees verder
Indoor en outdoor vermengen op Domotex
Het thema voor Domotex 2020 is Atmysphere. Dit woord staat voor alles wat zorgt dat vloeren bijdragen aan welzijn. De link met outdoor vloeren is hierbij snel gelegd.
lees verder
 
Ivo Schintz naar IVC
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden