Bijlard boost parketlijm op Domotex

Woensdag 09 januari 2019

De Zoetermeerse lijmen- en kittenproducent Bijlard International zal op Domotex 2019 de opvolger van de MS Floor Booster voorstellen.
Bijlard boost parketlijm op Domotex

De milieuvriendelijke twee-komponenten parketlijm MS 2K Floor is ten opzichte van de MS Floor Booster nog verder 'geboost' en al na twee uur volledig belastbaar. Bijlard belooft dat de nieuwe formule ervoor zorgt dat de lijm twee keer zo sterk is, doorzweten voorkomt en tevens geschikt is om hoogteverschillen tussen het hout en de ondervloer tot wel 100% op te vangen.

MS 2K Floor wordt geleverd in een emmer van 9,75 kg en een doseerfles met MS Floor Booster met 250 ml inhoud. Met de kleinere verpakking kan binnen de verwerkingstijd alle lijm worden benut. Het product is vrij van oplosmiddelen en isocyanaten en is volgens Bijlard een uitstekend alternatief voor twee-komponenten polyurethaanlijmen: zo wordt het milieu ontlast en de gezondheid van de parketteur niet in gevaar gebracht.

 Links

www.bijlard.com
www.domotex.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, vloer, leggen, installeren, parket, parketteur, lijm, kit, beurs, #bijlard, #msfloor, #ms2kfloor, #msfloorbooster, #domotex, #domotex2019, #domotex19

Gerelateerd nieuws
 
Reservoir Oak-collectie van Mflor
lees verder
SDN-tapijt en Wood-vinyl Interfloor
Interfloor is vorig week gestart met het introduceren van de nieuwe Toscane tapijtkwaliteit van Solution Dyed Nylon garen én de nieuwe Modern Wood-vinyl.
lees verder
Go to the Max-actie van Headlam
Gisteren is het nieuwe seizoen van de Fia Formula One World Championship van start gegaan in Australië. Headlam is gelijktijdig begonnen met de F1 Actie: Go to the Max with Victory Vinyl.
lees verder
 
Meer kleuren Betondesign
lees verder
Aankopen verhogen omzet Headlam
De Headlam groep heeft in 2018 haar omzet weten te verhogen. Dit was echter wel te danken aan de acquisities die het bedrijf heeft gedaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden