Woven Stories op Proposte

Donderdag 10 januari 2019

Komende april vindt de 27ste editie van de internationale stoffenbeurs Proposte plaats. Elk jaar wordt er samengewerkt met ontwerpers, deze editie met die van de Italiaanse Studiocharlie. Zij vertellen Woven Stories.
Woven Stories op Proposte
Woven Stories op Proposte

Studiocharlie had reeds getekend voor het imago van de 2019-editie en zal ook zorg dragen voor de aankleding van de paviljoens tijdens de beurs. De designstudio werd in 2002 opgericht door Gabriele Rigamonti, Carla Scorda en Vittorio Turla. In de afgelopen anderhalve decennium werkte deze voor onder meer Atipico, Billiani 1911 Boffi, Bonacina 1889, De Padova, Designercarpets, Lanificio Leo, Lema, Made a Mano, Mipa, Nemo, Salvatori.

Proposte-president Mauro Cavelli stelt dat onder meer voor Studiocharlie is gekozen vanwege hun kennis van textielproducten opgedaan uit eerdere samenwerkingen met textielproducenten. De studio wil tijdens Proposte 2019 een meer globale en geïntegreerde visie op (projectmatige) interieurs presenteren, waarbij stoffen en gordijnen duidelijk centraal staan.

Studiocharlie, die bekend staat door een rigoureuze werkwijze, wil met een presentatie genaamd Woven Stories met input van exposanten het unieke karakter van de textielindustrie en de geschiedenis van het interieur laten zien in het expositiecentrum van Villa Erba in Cernobbio (Como). Zoals reeds eerder gemeld zal Proposte in 2019 vroeger en op andere dagen dan voorheen worden gehouden, namelijk van maandag 15 tot en met woensdag 17 april 2019. De openingstijden zijn van 9-18 uur, de laatste dag tot 16 uur.

 Links

www.propostefair.it

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woning, woon beurs, show, evenement, tentoonstelling, event, evenement, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, gordijn, raam, meubel, bekleding, interieurtextiel, textielfabrikant, textielindustrie, converter, grossier, raamdecoratie, meubelstoffen, #proposte, #propostefair, #propostefair2019, #proposte27, #proposte2019

Gerelateerd nieuws
De Ploeg en Kendix op TV!
Stoffenlabels De Ploeg en Kendix Allure komen zaterdag 23 maart op TV! Ze helpen een woonvilla naar droomvilla stofferen. En Kendix introduceert de nieuwste collectie in München.
lees verder
 
Winnaars NLXL competitie
lees verder
Go to the Max-actie van Headlam
Gisteren is het nieuwe seizoen van de Fia Formula One World Championship van start gegaan in Australië. Headlam is gelijktijdig begonnen met de F1 Actie: Go to the Max with Victory Vinyl.
lees verder
Aankopen verhogen omzet Headlam
De Headlam groep heeft in 2018 haar omzet weten te verhogen. Dit was echter wel te danken aan de acquisities die het bedrijf heeft gedaan.
lees verder
Etagon in ETC Design Center
Staan zondag 10 en maandag 11 maart in het teken van onder meer Spotlight in Nieuwegein, ook in Culemborg zijn de deuren van het ETC Design Center Europe maandag weer open; zo ook die van Etagon.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden