Hello Mats op Domotex

Woensdag 09 januari 2019

Vanaf vrijdag 11 januari op de Domotex in Hannover worden de deurmatten van Hello Mats gepresenteerd.
Hello Mats op Domotex

Hello Mats zijn veelkleurige deurmatten van hoge kwaliteit, geproduceerd door Koti-Kobra. Dit is een Oostenrijkse deurmatfabrikant, die sinds vorig jaar deel uitmaakt van de Koti-groep uit Weert.

Hello Mats komt voort uit de expertise van industriële borstels, en heeft inmiddels tien jaar ervaring in de productie van op maat gemaakte deurmatten in verschillende variaties, maten en vormen. Dat wordt op de internationale vloerenbeurs Domotex in Hannover getoond.

Er zijn negen series deurmatten in verschillende samenstelling leverbaar in diverse standaardmaten en in een groot aantal kleuren. Alle matten zijn UV-bestendig, geschikt voor regen en sneeuw, en het is mogelijk om de matten met een hogedrukreiniger te reinigen.

 Links

www.domotex.de
www.koti-eu.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, entree, mat, entreesysteem, schoonloop, deurmat, buitenmat, vloerbedekking, stoffering, #hellomats, #koti, #kotigroep, #kotikobra, #domotex, domotex19, #domotex2019

Gerelateerd nieuws
DWI: Zomerreces en nieuwe exposanten
Vlak voor het zomerreces heeft de Woonindustrie veel nieuws te melden. De samenwerking met BNS Crisp is verlengd en er starten verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Nieuwe sterren bij Interfloor
Met Jupiter als aanvulling op de Project-SDN tapijtcollecties en de nieuwe Titan vinylcollectie heeft Interfloor flink wat nieuwe sterren aan het vloerenuniversum toegevoegd.
lees verder
Marc Chardonnens naar DWI
De Woonindustrie wil ht inspiratie- en inkoopplatform voor de woonbranche in Nederland worden. Daarom wordt Marc Chardonnens, voorheen werkzaam voor Trendz, aan het team van DWI toegevoegd.
lees verder
Ruim 200 merken op jubilerend Incoda
De komende editie van Incoda (Interieur Collectie Dagen) komende september in Gorinchem groeit. Meer dan 200 merken worden tijdens deze tiende editie gepresenteerd.
lees verder
Nieuwe ondervloer van Estillon
Estillon introduceert Solidbase, een nieuwe collectie ondervloeren voor pvc, laminaat en parket.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden