Hello Mats op Domotex

Woensdag 09 januari 2019

Vanaf vrijdag 11 januari op de Domotex in Hannover worden de deurmatten van Hello Mats gepresenteerd.
Hello Mats op Domotex

Hello Mats zijn veelkleurige deurmatten van hoge kwaliteit, geproduceerd door Koti-Kobra. Dit is een Oostenrijkse deurmatfabrikant, die sinds vorig jaar deel uitmaakt van de Koti-groep uit Weert.

Hello Mats komt voort uit de expertise van industriële borstels, en heeft inmiddels tien jaar ervaring in de productie van op maat gemaakte deurmatten in verschillende variaties, maten en vormen. Dat wordt op de internationale vloerenbeurs Domotex in Hannover getoond.

Er zijn negen series deurmatten in verschillende samenstelling leverbaar in diverse standaardmaten en in een groot aantal kleuren. Alle matten zijn UV-bestendig, geschikt voor regen en sneeuw, en het is mogelijk om de matten met een hogedrukreiniger te reinigen.

 Links

www.domotex.de
www.koti-eu.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, entree, mat, entreesysteem, schoonloop, deurmat, buitenmat, vloerbedekking, stoffering, #hellomats, #koti, #kotigroep, #kotikobra, #domotex, domotex19, #domotex2019

Gerelateerd nieuws
 
Reservoir Oak-collectie van Mflor
lees verder
SDN-tapijt en Wood-vinyl Interfloor
Interfloor is vorig week gestart met het introduceren van de nieuwe Toscane tapijtkwaliteit van Solution Dyed Nylon garen én de nieuwe Modern Wood-vinyl.
lees verder
Go to the Max-actie van Headlam
Gisteren is het nieuwe seizoen van de Fia Formula One World Championship van start gegaan in Australië. Headlam is gelijktijdig begonnen met de F1 Actie: Go to the Max with Victory Vinyl.
lees verder
 
Meer kleuren Betondesign
lees verder
Aankopen verhogen omzet Headlam
De Headlam groep heeft in 2018 haar omzet weten te verhogen. Dit was echter wel te danken aan de acquisities die het bedrijf heeft gedaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden