Bestaande Montis series uitgebreid

Maandag 03 mei 2021

Montis presenteert met trots de uitbreiding van zowel de Domino.18 als de Otis bank. De Domino.18 modules zijn uitgebreid met eigentijdse ronde elementen, en de Otis bank met een serie accessoires.
Bestaande Montis series uitgebreid
Bestaande Montis series uitgebreid Bestaande Montis series uitgebreid Bestaande Montis series uitgebreid

Domino.18 is een dynamisch ontwerp van designer Dick Spierenburg voor het Nederlandse designmerk Montis. Het ontwerp uit 2018 bestond tot dusver uit een verzameling van zachte, hoekige blokken waarmee allerlei verschillende opstellingen mogelijk zijn. Van een compacte tweezitter tot een royale loungebank. Nieuw ontwikkelde ronde hoek- en verbindingselementen breiden de collectie uit en spelen zo in op de organische trend. De nieuwe elementen zijn ook te vinden in sketchup en in de productconfigurator.

 

De flexibele systeembank Otis is bedacht met het oog op individuele maatwensen. Speciaal voor dit bankenprogramma is een reeks accessoires ontwikkeld. De Otis banken zijn uit te breiden met een dormeuse tafel, een armtafeltje voor de zijkant, een rugtafel en een vrijstaande bijzettafel in tal van kleurvariaties. Een hoofdsteun completeert de Otis accessoirelijn. De nieuwe elementen zijn ook te vinden in sketchup.Links

www.montis.nl

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, design, designmeubel, meubilair, woonkamer, projectinrichting, project, kantoor, stoel, fauteuil, bank, lounge, ontwerp, #montis, #domino.18, #otis, #dickspierenburg

Gerelateerd nieuws
 
Ontwerp door de natuur
lees verder
Bernard Deheegher overleden
Bernard Deheegher, oud werknemer van Belgofurn en Fedustria, is eergisteren op 70-jarige leeftijd overleden.
lees verder
 
Maak kennis met de LXR18
lees verder
Eerste paal LFG Breukelen
Leolux Furniture Group (LFG) laat in Breukelen een Experience Center bouwen. De eerste paal voor de nieuwbouw werd vandaag, 14 oktober, geslagen door de vierde generatie van het Nederlandse familiebedrijf.
lees verder
Gelukkig bij Nancy Homestore
[sponsored artikel] - In het Centrum van Rotterdam zit de showroom van Nancy Homestore: een interieurzaak die met winkel en webshop er naar streeft om mensen blijer en gelukkiger te maken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden