B-Living focust op online uitbreiding

Donderdag 30 november 2023

Als fusiebedrijf gespecialiseerd in glas en textiel, heeft interieurgroothandel B-Living, door strategische overnames de consumentenmarkt betreden. De onderneming wil binnen enkele jaren de helft van haar omzet online genereren.
B-Living focust op online uitbreiding

Tijdens een gesprek met Emerce TV vertelde Joris Coppes, de directeur van B-Living, dat B2B en B2C in zijn optiek naar elkaar toegroeien en net als online en fysieke verkopen met elkaar verweven raken. Deze beweging begon bij B-Living na de overname van Hakbijl Glass in 2017. Coppes besloot al snel dat het traditionele offline bedrijfsmodel geen toekomst meer had en zette volledig in op online aanwezigheid. In 2019 fuseerde B-Living met Blyco Textile Group, gevolgd door de overname van Mars&More in 2022 en van Dami Living in september 2023.

 

B-living richt zich steeds sterkere op de eindconsument en investeert in het optimaliseren van de klantbeleving, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Zakelijke klanten kunnen productinformatie, afbeeldingen, beschrijvingen en andere metadata naar hun eigen winkels doorsluizen. Klanten krijgen volgens het bedrijf de kans om hun assortiment te verbreden of verdiepen.

 

Coppes stelt zichzelf ten doel om over drie jaar de helft van de omzet te realiseren via online kanalen. Dit zijn de eigen webshops, API-koppelingen naar platforms zoals Orderchamp, maar ook het leveren direct aan de eindklant. In het vraaggesprek met presentator Glen Schrijvers besprak Coppes nog diverse andere onderwerpen.Links

www.b-living.eu

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning interieur, inrichting, interieurartikel, kleinmeubel, kleinmeubilair, woonaccessoire, decoratie, decoratie-artikel, #bliving

Gerelateerd nieuws
Prijs koopwoningen gestegen
De prijzen van koopwoningen in Nederland zijn in januari bijna 2% hoger dan jaar eerder, zo meld het CBS.
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Consument minder negatief
De stemming onder consumenten verbeterde ook in februari weer iets, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen steeg van -28 in januari naar -27 in februari. De koopbereidheid verbeterde, terwijl het oordeel over het economische klimaat wat verslechterde.
lees verder
Creatieve vloerkleed combinaties
[Sponsored artikel] - Je huis is een weerspiegeling van je persoonlijkheid en het kiezen van de juiste interieurdetails veel verschil maken. Bijvoorbeeld door het gebruik van krachtige elementen als vloerkleden.
lees verder
 
R+T 2024 Awards uitgereikt
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden