Netwerkborrel in Milaan

Donderdag 30 november 2023

De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
Netwerkborrel in Milaan
Netwerkborrel in Milaan Netwerkborrel in Milaan Netwerkborrel in Milaan

Foto's: Ilco Kemmere


De kaartverkoop is begonnen voor de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week 2024. Dit is eennetwerkevent tijdens Milaan Design Week 2024 voor de Nederlandse interieurbranche. Ook dit jaar heeft De Interieur Club weer een exclusieve samenwerking met curator Nicole Uniquole van het Nederlandse paviljoen Masterly - the Dutch in Milano in het Palazzo dei Giureconsulti, bekend als het Palazzo met de toren in het centrum vlak naast de Duomo.

 

Het prachtige paleis tijdens Masterly Milaan gaat op woensdag 17 april 2024 om 17:00 uur exclusief open voor De Interieur Club. Tijdens dit event is het mogelijk om al je vakgenoten te ontmoeten en te spreken tijdens Salone del MobileHet imposante Palazzo dei Giureconsulti fungeert van 16 tot en met 21 april 2024 als decor voor de collecties van meer dan honderd Nederlandse ontwerpers en bedrijven.

Tijdens de netwerkborrel wordt de Masterly Milano Award 2024 uitgereikt. In 2023 koos de vakjury, bestaande uit curator Nicole Uniquole, trendanalist Christine Boland en Mark Timo van De Interieur Club voor de jonge studio Vocum.

 

Ben jij een interieurprofessional en wil jij er ook bij zijn in Milaan? Inmiddels zijn al 40% van de kaarten verkocht, dus bestel ze snel.Links

www.deinterieurclub.com
www.masterly.nu/masterly/

Tags

nieuws, interieur, interieurprofessional, netwerk, samenwerken, uitwisseling, interieuradvies, meubelen, stoffering, vloeren, interieurwereld, ontmoeting, milaan, #deinterieurclub, #masterly, #netwerkborrel, #uniquole, #christineboland, #marktimo, #award

Gerelateerd nieuws
Outdoor.Ambiente.Living succesvol
De derde editie van Outdoor.Ambiente.Living vond plaats in het kader van Intergastra 2024, de vakbeurs voor de hotel- en gastronomiesector, van 3 tot 7 februari.
lees verder
Prijs koopwoningen gestegen
De prijzen van koopwoningen in Nederland zijn in januari bijna 2% hoger dan jaar eerder, zo meld het CBS.
lees verder
 
R+T Award Aura Illuminated Shades
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Consument minder negatief
De stemming onder consumenten verbeterde ook in februari weer iets, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen steeg van -28 in januari naar -27 in februari. De koopbereidheid verbeterde, terwijl het oordeel over het economische klimaat wat verslechterde.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden