B-Living focust op online uitbreiding

Donderdag 30 november 2023

Als fusiebedrijf gespecialiseerd in glas en textiel, heeft interieurgroothandel B-Living, door strategische overnames de consumentenmarkt betreden. De onderneming wil binnen enkele jaren de helft van haar omzet online genereren.
B-Living focust op online uitbreiding

Tijdens een gesprek met Emerce TV vertelde Joris Coppes, de directeur van B-Living, dat B2B en B2C in zijn optiek naar elkaar toegroeien en net als online en fysieke verkopen met elkaar verweven raken. Deze beweging begon bij B-Living na de overname van Hakbijl Glass in 2017. Coppes besloot al snel dat het traditionele offline bedrijfsmodel geen toekomst meer had en zette volledig in op online aanwezigheid. In 2019 fuseerde B-Living met Blyco Textile Group, gevolgd door de overname van Mars&More in 2022 en van Dami Living in september 2023.

 

B-living richt zich steeds sterkere op de eindconsument en investeert in het optimaliseren van de klantbeleving, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Zakelijke klanten kunnen productinformatie, afbeeldingen, beschrijvingen en andere metadata naar hun eigen winkels doorsluizen. Klanten krijgen volgens het bedrijf de kans om hun assortiment te verbreden of verdiepen.

 

Coppes stelt zichzelf ten doel om over drie jaar de helft van de omzet te realiseren via online kanalen. Dit zijn de eigen webshops, API-koppelingen naar platforms zoals Orderchamp, maar ook het leveren direct aan de eindklant. In het vraaggesprek met presentator Glen Schrijvers besprak Coppes nog diverse andere onderwerpen.Links

www.b-living.eu

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning interieur, inrichting, interieurartikel, kleinmeubel, kleinmeubilair, woonaccessoire, decoratie, decoratie-artikel, #bliving

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Perzische tapijt duurzame keuze
[Sponsored artikel] - In de wereld van interieurdesign blijft de vraag naar authentieke en duurzame producten groeien. Te midden van deze trend staan Perzische tapijten als toonbeelden van vakmanschap en duurzaamheid.
lees verder
 
R+T 2024 in topvorm
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden