AVV voor CAO Meubelindustrie

Maandag 23 mei 2016

Ruim zeven maanden na het bereiken van een akkoord is de cao voor de Meubelindustrie en Meubileringsbedrijven voor de periode van 2015-2016 algemeen verbindend verklaard.
AVV voor CAO Meubelindustrie

Door de algemeen verbindend verklaring geldt de cao voor alle werkgevers en werknemers die onder de werkingssfeer van de cao vallen, dus ook voor bedrijven die niet lid zijn van Koninklijke CBM. Concurrentie op arbeidsvoorwaarden binnen Nederland wordt daarmee voorkomen.
 
Hierdoor worden leden en niet-leden van de afsluitende verenigingen (Koninklijke CBM, FNV en CNV Vakmensen) gebonden. In oktober vorig jaar werd het akkoord al bekend gemaakt.
 
Het besluit tot algemeen verbindend verklaring en de tekst van de cao is hier terug te vinden. Alleen de CAO-tekst ook hier.

 



Links

www.cbm.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, meubel, meubilering, industrie, interieurbouw, fabricage, cao, collectieve arbeidsovereenkomst, branchevereniging, lonen, stijging, onderhandeling, werknemer, werkgevers

Gerelateerd nieuws
Lancering Digitaal platform
De Binnenhuisadviseurs investeren in digitale toekomst met lancering van vernieuwd multisite platform.
lees verder
 
Zomeruitbreidingen Ethimo
lees verder
Imm voor 70 procent vol
Met nog een half jaar te gaan tot Imm Cologne 2026 van start gaat is circa 70% van de beursvloer volgens Koelnmesse gereserveerd. Van 20-23 januari 2026 is het event weer het internationale startpunt van het interieurjaar.
lees verder
 
Nieuwe winkel Antwerpen
lees verder
Collett & Victor afgebrand
Een felle brand heeft dinsdag15 juli het hoofdkantoor van zitmeubelfabrikant Collett & Victor in Emelgem volledig in de as gelegd. De rookpluim was tot kilometers ver te zien en bij de brand is asbest vrijgekomen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden