Antibacteriele laminaatvloeren Meister

Maandag 17 mei 2021

HygiŽne is belangrijk. Goed op te weten is dan ook dat uit testen is gebleken dat de watervaste laminaatvloeren van Meister 'antibacterieel' zijn.
Antibacteriele laminaatvloeren Meister
Antibacteriele laminaatvloeren Meister Antibacteriele laminaatvloeren Meister Antibacteriele laminaatvloeren Meister

Laminaatvloeren van Meister met een minimale dikte van 8 mm beschikken over een waterresistentie tussen vier en 24 uur en zijn daarmee geschikt voor de badkamer. Het Aquasafe-systeem van de deze leverancier bestaat uit meerdere elementen die de vloer tegen indringend vocht beschermen: een waterondoorlaatbaar melamineoppervlak, een nieuwe Aquastop kantenimpregnering, een verbeterde voegendichtheid én een zwellingsverbeterde basisplaat.

 

De collecties LL 250 (S) en LD 250 hebben met een dikte van 10 mm een bijzondere en stabiele productopbouw en beschikken volgens de definitie van de Europese en Amerikaanse laminaatverbanden over een waterresistentie van 24 uur.

 

Op het terrein van prijs-kwaliteit springt de LD 150 er uit: de uitmuntende technische eigenschappen, gecombineerd met prachtige designs, maken van deze 8 mm laminaatvloer met  vier v-groeven en een waterresistentie van vier uur een absolute topper voor de badkamer.

 

Hygiëne is een zeer belangrijk onderwerp voor veel mensen, met name in de eigen woning! Daarom heeft Meister zijn laminaatvloeren uitgebreid laten testen door onafhankelijke laboratoria. Het resultaat: op het oppervlak van deze laminaatvloeren voelen bacteriën zich absoluut niet thuis! Hierdoor mag de leverancier zijn laminaatvloeren nu officieel antibacterieel noemen: het oppervlak remt de groei van bacteriën, en dat zonder extra coating – voor een goed en schoon gevoel!Links

www.meister.com
www.meisterwerke.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project residentieel, vloer, vloerbedekking, tegel, strook, stroken, laminaat pvc, lvt, masterclic, keramiek, unzip, steen, hout, parket, visgraat, vloeren, zondervinyl, watervast, antibacterieel, #meister, #meisterwerke, #meisterwerkeschulte, #puretec, #meisterdesign, #aquastop, #aquasafe

Gerelateerd nieuws
Balta wil af van tapijttegels
Het West-Vlaamse Balta, het grootste tapijtbedrijf van Europa, wil Modulyss, zijn Europese merk van tapijttegels, verkopen volgens de Belgische krant de Tijd. Balta, dat al enkele jaren in financieel zwaar weer zit, had daarover een bijna-akkoord met het Amerikaanse Mohawk.
lees verder
Toekomst van schone vloeren
Microban International zal gaan exposeren op de CFJ LIVE Virtual Flooring Expo op 1 juli 2021. De toonaangevende expert in antimicrobiŽle oplossingen zal zijn portfolio van ingebouwde antimicrobiŽle technologieŽn presenteren en demonstreren hoe deze worden gebruikt om schoon in de vloerwereld te herdefiniŽren
lees verder
Inschrijving NK stofferen open
Het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) vind plaats op zondag 12 september 2021 plaats tijdens Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
Klaas Bakker start nieuw bedrijf
Klaas Bakker is in Genemuiden gestart met een nieuw bedrijf dat meubels en vloerkleden verkoopt via een winkel en een webshop.
lees verder
Forse uitbreiding schoonloopmatten
Emco heeft haar assortiment schoonloopzones fors uitgebreid, hetgeen onder andere ook meer ontwerpvrijheid mogelijk maakt met deze producten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden