Amazon verkoopt Matratzen Concord

Dinsdag 16 april 2019

Als onderdeel van zijn omnichannel-strategie opent discounter Matratzen Concord, de Duitstalige evenknie van Beter Bed, een nieuw verkoopkanaal via de marktplaats Amazon.de.
Amazon verkoopt Matratzen Concord

Wanneer gaat wie in de Benelux ook via online kanalen als Bol.com of Marktplaats matrassen en bedden verkopen? Het beddenconcern Matratzen Concord, onderdeel van Beter Bed, zet in Duitsland en Oostenrijk in ieder geval de stap om ook geselecteerde merken van retailers online aan te bieden via Amazon. Om de service voor klanten uit te breiden en de zichtbaarheid online verder vergroten.

Matrassen Concord begint volgens Möbelmarkt bij Amazon met het aanbieden van toppers uit het assortiment van eigen labels. Meer artikelen zouden vanaf de zomer 2019 moeten volgen.

Net als in de winkel en in de online winkel wordt er ook voor Amazon-klanten een aankoopadvies geboden: per email beantwoorden medewerkers van Mattress Concord alle productgerelateerde vragen.

Links

www.amazon.de
www.beterbed.be
www.beterbed.nl
www.beterbedholding.nl
www.matratzen-concord.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, detail, retail, nachtrust, duurzaamheid, recyclen, circulair, #amazon, #beterbed, #beterbedholding, #matratzenconcord

Gerelateerd nieuws
 
Hondenboxspring Swiss Sense
lees verder
Bedrijvige Marketday XL in DWI
Maandag 3 juni is er in DWI weer een Marketday XL, dit betekent dat alle showrooms open zijn. Er is echter ook een Sample Sale op de afdeling Accessoires en BNS Crisp organiseert lezingen over Salone del Mobile en Maison et Objet.
lees verder
Matrassen voor minima door Matt Sleeps
Het online matrassenmerk Matt Sleeps, dat sinds 2016 actief is op de Nederlandse markt, heeft een nieuwe bestemming voor geretourneerde matrassen. 400 stuks worden via kringlooporganisatie RataPlan gratis uitgedeeld aan minima.
lees verder
Atsma opent nieuwe Fidder Hästens Store
Het gaat ineens hard met de opening van nieuwe Hästens slaapwinkels. Namens Fidder Slapen uit Woerden opende auteur Barry Atsma een nieuwe 'store' in Rotterdam.
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden