Amazon verkoopt Matratzen Concord

Dinsdag 16 april 2019

Als onderdeel van zijn omnichannel-strategie opent discounter Matratzen Concord, de Duitstalige evenknie van Beter Bed, een nieuw verkoopkanaal via de marktplaats Amazon.de.
Amazon verkoopt Matratzen Concord

Wanneer gaat wie in de Benelux ook via online kanalen als Bol.com of Marktplaats matrassen en bedden verkopen? Het beddenconcern Matratzen Concord, onderdeel van Beter Bed, zet in Duitsland en Oostenrijk in ieder geval de stap om ook geselecteerde merken van retailers online aan te bieden via Amazon. Om de service voor klanten uit te breiden en de zichtbaarheid online verder vergroten.

Matrassen Concord begint volgens Möbelmarkt bij Amazon met het aanbieden van toppers uit het assortiment van eigen labels. Meer artikelen zouden vanaf de zomer 2019 moeten volgen.

Net als in de winkel en in de online winkel wordt er ook voor Amazon-klanten een aankoopadvies geboden: per email beantwoorden medewerkers van Mattress Concord alle productgerelateerde vragen.

Links

www.amazon.de
www.beterbed.be
www.beterbed.nl
www.beterbedholding.nl
www.matratzen-concord.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, detail, retail, nachtrust, duurzaamheid, recyclen, circulair, #amazon, #beterbed, #beterbedholding, #matratzenconcord

Gerelateerd nieuws
 
Libeco nieuws op Proposte
lees verder
Brouwers bodems naar Dicobed
Brouwers Bedding gaat zich concentreren op het maken van boxsprings en laat de verkoop van andere bedbodems over aan Dicobed.
lees verder
 
MoOD breidt uit
lees verder
Winnaars SaloneSatellite awards
Tijdens Salone del Mobile vond ook SaloneSatellite plaats. Hier kunnen startende ontwerpers hun producten laten zien. Voor het tiende jaar op rij reikte een internationale jury awards uit voor de beste producten.
lees verder
Beter Bed introduceert Element
Beter Bed introduceert Element, een volledig circulair ontworpen boxspring.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden