Rigid-Core vloeren bij Meister

Maandag 15 april 2019

Meisterwerke Schulte, kortweg Meister, heeft haar vloerenassortiment uitgebreid met een rigidcore-vloer.
Rigid-Core vloeren bij Meister

Meister uit Rüthen-Meiste is reeds bekend van onder meer laminaatvloeren, parket (Lindura, Longlife), laminaat (Nadura), kurk, linoleum en Meister vinylvloer zonder vinyl. Met de nieuwe designvloer Edition M5 Rigid (foto - Eik Waterfront 7333 | Houtdessin) heeft het ook een nieuwe rigid-core-vloer in het assortiment opgenomen.

Deze waterbestendige vloer van Meister is dankzij de speciale dragerplaat van rigide polymeer zeer vormstabiel, een extra dempingslaag maakt hem tegelijkertijd aangenaam veerkrachtig. En dankzij het praktische Multiclic systeem kan de vloer zwevend worden gelegd, zowel op licht oneffen ondervloeren als op oude vloerbedekkingen zoals tegels.

Bovendien is de vloer met zijn geringe opbouwhoogte van 4,5 mm (5,5 mm met geïntegreerde contactgeluiddempende onderlaag) vaak prima geschikt voor renovaties. De planken hebben ondanks de hoge stabiliteit een gering oppervlaktegewicht, wat natuurlijk gemakkelijk is bij vervoeren en verwerken.

De nieuwe designvloer kan zonder dilatatievoeg worden gelegd op 15 x 10 m en heeft ook bij het passeren van deuren geen overgangsprofielen nodig. Hij is geschikt voor warmwater-vloerverwarming, kan in serres worden toegepast en is verkrijgbaar in acht fraaie decors.
 
Deze nieuwe collectie is vanaf juni verkrijgbaar in de handel. Meister wordt in Nederland verdeeld door de groothandels Viehoff, Heditex, Schadébo en De Eik.Links

www.heditex.com
www.meister.com
www.meisterwerke.com
www.viehoff.nl
www.schadebo.nl
www.deeik.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project residentieel, vloer, vloerbedekking, tegel, strook, stroken, PVC, lvt, keramiek, terra cotta, steen, hout, parket, visgraat, vloeren, longlife, rigidcore, rigid core, rigid-core, #meister, #meisterwerke, meisterwerkeschulte, #heditex, #viehoff, #schadebo, #deeik, #meisterdesign, #lindura, #designflooring, #nadura, #parquet

Gerelateerd nieuws
Mflor-pvc vloer trendy en onschadelijk
PVC vloeren zijn hip en trendy. Sommige geproduceerd met de realistische look en feel van hout- en steensoorten die niet van het natuurlijke product te onderscheiden zijn. Maar zijn ze ook onschadelijk?
lees verder
 
Interfloor in verwachting
lees verder
 
MoOD breidt uit
lees verder
Egaline voor zandcement en anhydriet
Forbo Eurocol introduceert een egaline voor zandcement Ún anhydriet: sneldrogend en krimparm 924 Europlan Hybrid.
lees verder
NK Woningstofferen wordt NKWP
Tijdens de Interieur Collectie Dagen wordt dit jaar gestreden om de titel van Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden