Rigid-Core vloeren bij Meister

Maandag 15 april 2019

Meisterwerke Schulte, kortweg Meister, heeft haar vloerenassortiment uitgebreid met een rigidcore-vloer.
Rigid-Core vloeren bij Meister

Meister uit Rüthen-Meiste is reeds bekend van onder meer laminaatvloeren, parket (Lindura, Longlife), laminaat (Nadura), kurk, linoleum en Meister vinylvloer zonder vinyl. Met de nieuwe designvloer Edition M5 Rigid (foto - Eik Waterfront 7333 | Houtdessin) heeft het ook een nieuwe rigid-core-vloer in het assortiment opgenomen.

Deze waterbestendige vloer van Meister is dankzij de speciale dragerplaat van rigide polymeer zeer vormstabiel, een extra dempingslaag maakt hem tegelijkertijd aangenaam veerkrachtig. En dankzij het praktische Multiclic systeem kan de vloer zwevend worden gelegd, zowel op licht oneffen ondervloeren als op oude vloerbedekkingen zoals tegels.

Bovendien is de vloer met zijn geringe opbouwhoogte van 4,5 mm (5,5 mm met geïntegreerde contactgeluiddempende onderlaag) vaak prima geschikt voor renovaties. De planken hebben ondanks de hoge stabiliteit een gering oppervlaktegewicht, wat natuurlijk gemakkelijk is bij vervoeren en verwerken.

De nieuwe designvloer kan zonder dilatatievoeg worden gelegd op 15 x 10 m en heeft ook bij het passeren van deuren geen overgangsprofielen nodig. Hij is geschikt voor warmwater-vloerverwarming, kan in serres worden toegepast en is verkrijgbaar in acht fraaie decors.
 
Deze nieuwe collectie is vanaf juni verkrijgbaar in de handel. Meister wordt in Nederland verdeeld door de groothandels Viehoff, Heditex, Schadébo en De Eik.Links

www.heditex.com
www.meister.com
www.meisterwerke.com
www.viehoff.nl
www.schadebo.nl
www.deeik.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project residentieel, vloer, vloerbedekking, tegel, strook, stroken, PVC, lvt, keramiek, terra cotta, steen, hout, parket, visgraat, vloeren, longlife, rigidcore, rigid core, rigid-core, #meister, #meisterwerke, meisterwerkeschulte, #heditex, #viehoff, #schadebo, #deeik, #meisterdesign, #lindura, #designflooring, #nadura, #parquet

Gerelateerd nieuws
Nieuwe XPS ondervloeren Estillon
Ondervloerenspecialist Estillon lanceert twee nieuwe XPS foam ondervloeren. Volgens het bedrijf de ideale ondervloeren voor laminaat en klik-PVC vloeren.
lees verder
 
Floorify gaat XL
lees verder
 
Voordelen modulaire vloeren
lees verder
Luxury Decor Floors failliet
Recent werd bekend dat LDF (Luxury Decor Floors) uit Oeselgem/Dentergem reeds half juli failliet is verklaard.
lees verder
Tarkett breidt Fushion gamma uit
En van de meest recente ontwikkelingen in het productassortiment van Tarkett is Tarkett Fusion: de combinatie van tapijttegels en LVT vloeren. De vloerenfabrikant breidt dit gamma nu uit, voor nog meer keuzemogelijkheden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden