Rigid-Core vloeren bij Meister

Maandag 15 april 2019

Meisterwerke Schulte, kortweg Meister, heeft haar vloerenassortiment uitgebreid met een rigidcore-vloer.
Rigid-Core vloeren bij Meister

Meister uit Rüthen-Meiste is reeds bekend van onder meer laminaatvloeren, parket (Lindura, Longlife), laminaat (Nadura), kurk, linoleum en Meister vinylvloer zonder vinyl. Met de nieuwe designvloer Edition M5 Rigid (foto - Eik Waterfront 7333 | Houtdessin) heeft het ook een nieuwe rigid-core-vloer in het assortiment opgenomen.

Deze waterbestendige vloer van Meister is dankzij de speciale dragerplaat van rigide polymeer zeer vormstabiel, een extra dempingslaag maakt hem tegelijkertijd aangenaam veerkrachtig. En dankzij het praktische Multiclic systeem kan de vloer zwevend worden gelegd, zowel op licht oneffen ondervloeren als op oude vloerbedekkingen zoals tegels.

Bovendien is de vloer met zijn geringe opbouwhoogte van 4,5 mm (5,5 mm met geïntegreerde contactgeluiddempende onderlaag) vaak prima geschikt voor renovaties. De planken hebben ondanks de hoge stabiliteit een gering oppervlaktegewicht, wat natuurlijk gemakkelijk is bij vervoeren en verwerken.

De nieuwe designvloer kan zonder dilatatievoeg worden gelegd op 15 x 10 m en heeft ook bij het passeren van deuren geen overgangsprofielen nodig. Hij is geschikt voor warmwater-vloerverwarming, kan in serres worden toegepast en is verkrijgbaar in acht fraaie decors.
 
Deze nieuwe collectie is vanaf juni verkrijgbaar in de handel. Meister wordt in Nederland verdeeld door de groothandels Viehoff, Heditex, Schadébo en De Eik.Links

www.heditex.com
www.meister.com
www.meisterwerke.com
www.viehoff.nl
www.schadebo.nl
www.deeik.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project residentieel, vloer, vloerbedekking, tegel, strook, stroken, PVC, lvt, keramiek, terra cotta, steen, hout, parket, visgraat, vloeren, longlife, rigidcore, rigid core, rigid-core, #meister, #meisterwerke, meisterwerkeschulte, #heditex, #viehoff, #schadebo, #deeik, #meisterdesign, #lindura, #designflooring, #nadura, #parquet

Gerelateerd nieuws
 
Duitse duurzaamheid op IMM
lees verder
Ook oktober feest voor Woonretail
De Nederlandse detailhandel heeft in oktober 2019 3,9% meer omzet geboekt dan in dezelfde maand vorig jaar. En het blijft feest in de interieurbranche.
lees verder
Dum verhuisd
Meubelfabriek Dum bv is verhuisd van Amsterdam naar een voormalige munitiefabriek in Zaandam.
lees verder
Meer van Küberit op Domotex
Op vakbeurs Domotex (10 - 13 januari in Hannover) wil Küberit laten zien dat zijn profielen, profielsystemen en trapkantprofielen van aluminium niet alleen technisch steeds beter worden, maar ook optisch een verrijking voor de inrichting zijn.
lees verder
Bebob en Vloerenschuur failliet
Ondanks de aanhoudende goede omzetcijfers in de interieurbranche zijn er soms toch retailers die het helaas niet redden. Zoals recent Bebob en Vloerenschuur.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden