Amazon verkoopt Matratzen Concord

Dinsdag 16 april 2019

Als onderdeel van zijn omnichannel-strategie opent discounter Matratzen Concord, de Duitstalige evenknie van Beter Bed, een nieuw verkoopkanaal via de marktplaats Amazon.de.
Amazon verkoopt Matratzen Concord

Wanneer gaat wie in de Benelux ook via online kanalen als Bol.com of Marktplaats matrassen en bedden verkopen? Het beddenconcern Matratzen Concord, onderdeel van Beter Bed, zet in Duitsland en Oostenrijk in ieder geval de stap om ook geselecteerde merken van retailers online aan te bieden via Amazon. Om de service voor klanten uit te breiden en de zichtbaarheid online verder vergroten.

Matrassen Concord begint volgens Möbelmarkt bij Amazon met het aanbieden van toppers uit het assortiment van eigen labels. Meer artikelen zouden vanaf de zomer 2019 moeten volgen.

Net als in de winkel en in de online winkel wordt er ook voor Amazon-klanten een aankoopadvies geboden: per email beantwoorden medewerkers van Mattress Concord alle productgerelateerde vragen.

Links

www.amazon.de
www.beterbed.be
www.beterbed.nl
www.beterbedholding.nl
www.matratzen-concord.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, detail, retail, nachtrust, duurzaamheid, recyclen, circulair, #amazon, #beterbed, #beterbedholding, #matratzenconcord

Gerelateerd nieuws
Intirio en Trendz Belgium stoppen
Easyfairs heeft begin deze week besloten om zowel Intirio als Trendz Belgium uit hun beursagenda te halen. Een lange traditie verdwijnt.
lees verder
 
MMB 2019 ook voor contract
lees verder
Dochter Beter Bed voor 5 miljoen verkocht
Beter Bed heeft zijn dochterbedrijf Matratzen Concord voor € vijf miljoen verkocht. Dat bedrag kan nog oplopen bij gunstige resultaten voor Matratzen Concord.
lees verder
 
Alice van de Witte Lietaer
lees verder
MBB 2019: faciliteren en inspireren
Meubelbeurs Brussel nadert. In een tijd waarin beursbezoek afneemt heeft het volgens de organisatie zeker zin om de beurs van 3 - 6 november te bezoeken. Om veel relevant nieuws op één plek te zien, voor het direct menselijk contact en een jaarlijkse ontmoeting.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden