Amazon verkoopt Matratzen Concord

Dinsdag 16 april 2019

Als onderdeel van zijn omnichannel-strategie opent discounter Matratzen Concord, de Duitstalige evenknie van Beter Bed, een nieuw verkoopkanaal via de marktplaats Amazon.de.
Amazon verkoopt Matratzen Concord

Wanneer gaat wie in de Benelux ook via online kanalen als Bol.com of Marktplaats matrassen en bedden verkopen? Het beddenconcern Matratzen Concord, onderdeel van Beter Bed, zet in Duitsland en Oostenrijk in ieder geval de stap om ook geselecteerde merken van retailers online aan te bieden via Amazon. Om de service voor klanten uit te breiden en de zichtbaarheid online verder vergroten.

Matrassen Concord begint volgens Möbelmarkt bij Amazon met het aanbieden van toppers uit het assortiment van eigen labels. Meer artikelen zouden vanaf de zomer 2019 moeten volgen.

Net als in de winkel en in de online winkel wordt er ook voor Amazon-klanten een aankoopadvies geboden: per email beantwoorden medewerkers van Mattress Concord alle productgerelateerde vragen.

Links

www.amazon.de
www.beterbed.be
www.beterbed.nl
www.beterbedholding.nl
www.matratzen-concord.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, detail, retail, nachtrust, duurzaamheid, recyclen, circulair, #amazon, #beterbed, #beterbedholding, #matratzenconcord

Gerelateerd nieuws
 
Reorganisatie management Nolte
lees verder
Sanders neemt Artländer over
De Duitse beddenfabrikant Sanders.eu GmbH verwerft een meerderheidsbelang in het familiebedrijf Aro Artländer. Met deze stap houdt Sanders de aanvoer van dons in eigen handen.
lees verder
Werking Somnox-slaaprobot betwijfeld
Verbetert de Somnox-slaaprobot van Auping je nachtrust echt? Somnox beweert in haar reclame van wel, maar geeft in een item van Radar Radio toe dat hier nog geen wetenschappelijk bewijs voor is.
lees verder
 
Hema in gerecycled bed- en badgoed
lees verder
Contractcollectie Swiss Sense
Swiss Sense lanceert Swiss Sense Business, een nieuw onderdeel van Swiss Sense speciaal voor de contractmarkt. Binnen de Hotel Collection biedt het bedrijf een nieuwe collectie hotelboxsprings, en dienstverlening op maat tegen zakelijke prijzen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden