Amazon verkoopt Matratzen Concord

Dinsdag 16 april 2019

Als onderdeel van zijn omnichannel-strategie opent discounter Matratzen Concord, de Duitstalige evenknie van Beter Bed, een nieuw verkoopkanaal via de marktplaats Amazon.de.
Amazon verkoopt Matratzen Concord

Wanneer gaat wie in de Benelux ook via online kanalen als Bol.com of Marktplaats matrassen en bedden verkopen? Het beddenconcern Matratzen Concord, onderdeel van Beter Bed, zet in Duitsland en Oostenrijk in ieder geval de stap om ook geselecteerde merken van retailers online aan te bieden via Amazon. Om de service voor klanten uit te breiden en de zichtbaarheid online verder vergroten.

Matrassen Concord begint volgens Möbelmarkt bij Amazon met het aanbieden van toppers uit het assortiment van eigen labels. Meer artikelen zouden vanaf de zomer 2019 moeten volgen.

Net als in de winkel en in de online winkel wordt er ook voor Amazon-klanten een aankoopadvies geboden: per email beantwoorden medewerkers van Mattress Concord alle productgerelateerde vragen.

Links

www.amazon.de
www.beterbed.be
www.beterbed.nl
www.beterbedholding.nl
www.matratzen-concord.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, detail, retail, nachtrust, duurzaamheid, recyclen, circulair, #amazon, #beterbed, #beterbedholding, #matratzenconcord

Gerelateerd nieuws
Atsma opent nieuwe Fidder Hästens Store
Het gaat ineens hard met de opening van nieuwe Hästens slaapwinkels. Namens Fidder Slapen uit Woerden opende auteur Barry Atsma een nieuwe 'store' in Rotterdam.
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
 
Goethals naar Recor
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
Europa Möbel kruipt naar IMG
Europa Möbel Verbund (EMV) gaat in Nederland de samenwerking met de Internationale Meubel Groep (IMG) uit Etten-Leur uitbreiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden