MoOD breidt uit

Woensdag 17 april 2019

In september wordt MoOD voor het eerst volledig georganiseerd door Easyfairs. Het concept van de beurs is daardoor flink veranderd.
MoOD breidt uit

Tot dusver waren de exposanten op MoOD high-end fabrikanten en producenten van meubel-, raam- en wandbekleding, die zich richten op de residentiële en contractmarkt. Dit jaar opent Easyfairs de deur voor exposanten van (high-end) bed-, bad en tafellinnen. Ook tapijt, karpetten en outdoor materialen worden toegevoegd aan het aanbod.

 

Een andere toevoeging is Project Cloud, speciaal voor de projectmarkt. In dit gedeelte staan exposanten die zich op de contractmarkt richten, met in het midden drie volledig ingerichte interieurs. Hiervoor zijn bekende Belgische designers verantwoordelijk.

 

MoOD werkt dit jaar ook samen met een ander event, de International Interior Design Exhibition. Deze tentoonstelling, waarbij designers hotelkamers inrichten waarin alles te koop is, werd in 1982 voor het eerst gehouden in Londen. In 2018 werd het evenement nieuw leven in geblazen in Brussel en dit jaar vindt het IIDE tegelijk plaats met MoOD. Het Hôtel de la Poste, dat direct naast MoOD locatie Tour & Taxis gelegen is, is hiervoor de locatie. Een ticket voor MoOD geeft ook toegang tot de IIDE.

 

Een nieuwe opzet vraagt om een nieuwe plattegrond. Dit jaar is de ingang bij Shed 3, hier vindt Indigo plaats. Deze beurs is het platform voor designers die hun nieuwe designs en patronen verkopen en hier is weinig veranderd. Wel is er door de nieuwe indeling plaats voor vijftien extra exposanten. Vanaf nu worden Indigo en MoOD op digitaal gebied gescheiden, beide hebben ze nu een eigen website. Om meer bezoekers naar MoOD (en Indigo) te treken mag elk exposant vijf topklanten uitnodigen. In totaal 200 van hen worden door Easyfairs in watten gelegd, met een hotelkamer, locaal transport en meer.

 

MoOD en Indigo vinden plaats van 10 - 12 september.Links

www.easyfairs.com
www.iide.be
www.moodbrussels.com
www.indigobrussels.com
www.tour-taxis.com/nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, slapen, woning, stof, bekleding, textiel, meubelstof, gordijn, wandbekleding, tafellinnen, badlinnen, bedlinnen, Mood, Indigo, textielbeurs, Brussel, beurs, show, event, trend, trendboek, tapijt, karpet, evenement, origin, original, origineel, design, brussel, bruxelles, tour taxis, moodbrussels, blue drop, bluedrop, award, #moodbrussels, #moodbxl, #indigobxl, #artexisEasyfairs, #artexis, #easyfairs, #iide

Gerelateerd nieuws
 
Goethals naar Recor
lees verder
Horrentraining bij Headlam
Het is weer horrentijd! Veel consumenten zijn nu op zoek naar een manier om pollen en insecten buiten te houden. Headlam helpt zijn dealers met de verkoop door het geven van speciale horrentrainingen.
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Zwaartafelen bij Max Verstappen
Tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort dit weekend kreeg Max Verstappen een zeer bijzonder kunstwerk uitgereikt: een handgemaakte tafel van Zwaartafelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden