Ahrend en Gispen geen VIP meer

Donderdag 07 maart 2019

Ahrend en Gispen stappen uit de de Vereniging van Inrichtingsprofessionals (VIP). Aan het einde van dit jaar verlengen ze hun lidmaatschap niet opnieuw.
Ahrend en Gispen geen VIP meer

Ahrend én Gispen stappen aan het einde van dit jaar uit de vereniging die onder meer bedoeld is om kennis te verzamelen en delen, zo meldt Inside. De vereniging, gevestigd op het adres van Voortman in Purmerend, zou onvoldoende toegevoegde waarde hebben.

In april 2015 kwam VIP in de plaats van de VSM (Vereniging van Systeem-, Kantoor en Bedrijfsmeubelen), waarbij Ahrend en Gispen belangrijke leden waren. VIP heeft volgens hun website overigens nog altijd bijna 60 leden, waarbij Ahrend en Gispen inmiddels al niet meer genoemd worden.
Links

www.ahrend.com
www.gispen.nl
www.inrichtingsprofessionals.nl
www.voortmanmeubel.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, kantoor, meubel, retail, living, meubels, meubilair, werkplek, #ahrend, #gispen, #inrichtingsprofessionals, #voortmanmeubel

Gerelateerd nieuws
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
City Gardening thema van Spoga
Van 1 - 3 september 2019 vindt outdoorbeurs Spoga + Gafa plaats in Keulen. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Zwaartafelen bij Max Verstappen
Tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort dit weekend kreeg Max Verstappen een zeer bijzonder kunstwerk uitgereikt: een handgemaakte tafel van Zwaartafelen.
lees verder
Orgatec en Euvend & Coffeena in 2020 samen
Elke twee jaar vindt de beurs voor kantoormeubilair Orgatec plaats. Van 27 - 31 oktober 2020 is het weer zo ver. De Keulense beurs wordt dan versterkt door Euvend & Coffeena.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden