Aanvulling Essentials by Kobe

Woensdag 29 december 2021

Kobe begint het nieuwe jaar met twee nieuwe collecties. Het helemaal nieuwe Roots en een aanvulling op het aanbod van het vorig jaar met succes gelanceerde nieuwe merk Essentials.
Aanvulling Essentials by Kobe
Aanvulling Essentials by Kobe Aanvulling Essentials by Kobe Aanvulling Essentials by Kobe Aanvulling Essentials by Kobe

Kobe Essentials omvat uni's en basics, maar wordt in januari aangevuld met meer commerciële, kamerhoge stoffen. Bescheiden elegantie is het sleutelwoord voor de Essentials collectie. De gedachte van het Kobe productontwikkelingsteam is om stoffen te creëren die meer zijn dan alleen een uni, eenvoudig maar toch elegant. Gebruiksvriendelijke producten van hoge kwaliteit die volgens de interieurstoffengroothandel perfect passen bij meer dan één interieurstijl. Stoffen die een statement maken met hun oprechte eenvoud.

 

De aanvulling op de Essentials collectie bestaat uit vijf kamerhoge producten, waaronder een zachte transparant. De gordijnstoffen zijn gestructureerde uni’s met een natuurlijk tintje. Deze stoffen blijven volgens Kobe trouw aan de drie belangrijke kenmerken van Essentials: kamerhoge stoffen, prijs-kwaliteitsverhouding en onderhoudsvriendelijke eigenschappen.

 

Lees hier meer over de nieuwe collectie Roots. Kobe, een merk van Kobefab, is in Nederland gehuisvest in Valkenswaard en heeft showroom in ETC Design Center Europe.

 Links

essentials.kobe.eu
www.kobe.eu
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, #kobe, #kobefab, #essentials, #roots, #etcexpo, #etcdesigncentereurope

Gerelateerd nieuws
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder
Adorn van Phillip Jeffries
Nog even een dan kunnen interieurprofessionals op 7 en 8 februari terecht in ETC Design Center Europe voor de Design Experience. Onder meer om bij Prades de nieuwste collecties van Phillip Jeffries te ontdekken.
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder
Rolf Bakx weg bij Romo
Na 26 jaar vertrekt managing director Rolf Bakx bij The Romo Group. Hij wil de stoffenbranche achter zich laten en begint een nieuw leven in Portugal.
lees verder
Bod Greiner op Recticel mislukt
Het Oostenrijkse bod heeft vorig jaar een bod op de resterende aandelen van Recticel. Nu blijkt dat vrijwel geen aandeelhouder hier op in is gegaan en inmiddels heeft Recticel ook een aantal bedrijfsonderdelen al verkocht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden