Aanbieding MDXL Project & Interieur

Maandag 18 april 2022

Door de toenemende behoefte van interieurbedrijven om ook de groeiende projectmarkt te betreden is het initiatief ontstaan om vraag en aanbod met elkaar te verbinden. MDXL Project & Interieur, op 25 april in De Woonindustrie. Het is nog mogelijk om als bedrijf aan dit project deel te nemen.
Aanbieding MDXL Project & Interieur

Deze unieke dag met een interessant programma en inspirerende sprekers staat in het teken van ontmoeten, netwerken en zakendoen. Een breed aanbod op gebied van diverse disciplines waaronder meubelen, verlichting, design, afbouw, vloerbedekking, (zorg-) bedden, domotica, office- en projectmeubilair.

 

MDXL Project & Interieur is voor bezoekers én deelnemers. DWI heeft nog steeds ruimte voor deelnemers. Tegen een introductietarief van € 750 (inclusief inschrijfkosten) kunnen nieuwe standhouders in het Atrium op de begane grond staan. Exposanten die meedoen aan MDXL Project & Interieur zijn ondermeer: Interstar, Havee, Infiniti Design, Metaform, Conde House, Studio Bac, Cartel Living, Lucide, Bree's New World, Tarkett, Ztahl by Dijkos (zie foto), Mobitec, Leoxx, Rockfon, Astrimex, Dockfour, PMP Furniture, Dôme Deco, Eglo Verlichting, Abb, Busch-Jaeger, Geberit, Bks Meubelen, Unlit en Passe Partout.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, verlichting, licht, marketday, marketdayxl, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #MDXLProjectenInterieur

Gerelateerd nieuws
NII trendforecast Li Edelkoort
Binnenkort presenteert Lidewij Edelkoort voor Het Nederlands Interieur Instituut (NII) haar nieuwste trendforecast 'The Great Disruption'
lees verder
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
light + motion van Prado
Met light + motion brengt het designtechnologiemerk prado de eerste inbouwspot met onzichtbare bewegingssensor op de markt. Het Belgische bedrijf, opgericht door Thibault Renson, levert daarmee naar eigen zeggen een primeur in de internationale designwereld.
lees verder
Coretec weer beste
Voor de tweede keer is US Floors, de fabrikant van de bekende Coretec vloeren, tot de beste rigid-core producent uitgeroepen.
lees verder
11e Lichtwoche in maart
De datum van de elfde Sauerland Lichtwoche is officieel: van 5 t/m 10 maart 2023 presenteren de bedrijven in de branche zich weer en tonen hun nieuwste licht- en verlichtingstrends in Sauerland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden