2e editie Flanders Flooring Days

Donderdag 09 juni 2022

Na een geslaagde eerste editie is besloten om de tweede editie van de speciale beurs voor Belgische vloerenfabrikanten aan te kondigen voor 2023.
2e editie Flanders Flooring Days
2e editie Flanders Flooring Days 2e editie Flanders Flooring Days 2e editie Flanders Flooring Days

Van 2 tot 5 mei 2022 stelden ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten van vloerbedekking gelijktijdig hun deuren open voor een professioneel publiek onder de naam Flanders Flooring Days (FFD).

 

Associated Weavers, Balta, Beaulieu International Group, US Floors (Coretec), ITC, IVC Group, Lano Carpet Solutions, Modulyss, Ragolle en Unilin Flooring stellen ruim 1.000 bezoekers uit meer dan 55 landen in hun showrooms te hebben mogen verwelkomen.

 

Het betrof hier de eerste editie van een volstrekt uniek concept waarbij in alle rust en comfort kennis gemaakt kon worden met hun volledige productgamma en met de nieuwste trends inzake vloerbedekking. Er werden alvast vele nieuwe banden gesmeed. En dit alles overgoten met een gesmaakt sausje van Vlaamse culinaire en culturele tradities. Met andere woorden: Vlaamse hospitality op zijn best.

 

Op basis van de reacties en resultaten is besloten om een tweede editie voor deze beurs in te plannen in de periode van 22-25 mei 2023, organisator is Kortrijk Xpo.Links

www.flandersflooringdays.com
www.fedustria.be
www.kortrijkxpo.com

Tags

Nieuws, interieur, beurs, vlaanderen, vloer, vloeren, laminaat, pvc, lvt, rigid core, tapijt, tegel, parket, editie, nieuw, #balta, #unilin, #moduleo, #quickstep, #coretec, #lano, #beaulieu, #flanders, #fedustria, #kortrijkxpo

Gerelateerd nieuws
Interieurretail mei in mineur
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 0,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,4% lager, opnieuw een stevige inflatie dus. Non food groeide nog, maar interieur was negatief!
lees verder
 
Jan Dossche jarig!
lees verder
 
Geinspireerd op de natuur
lees verder
 
Introductie Novilon Nova Luxe
lees verder
Succesvolle borrel Interieur Club
Vrijdag 17 juni organiseerde De Interieur Club weer een succesvolle netwerkborrel bij Cosentino City in Amsterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden