Weer meer bezoek woonbeurs Amsterdam

Maandag 09 oktober 2017

De 25ste editie van de VT Wonen & Design beurs, heeft net als vorig jaar veel meer bezoekers naar de RAI getrokken.
Weer meer bezoek woonbeurs Amsterdam

In de afgelopen zes dagen bezochten volgens de organisatie 98.000 bezoekers de VT Wonen & Design beurs in de RAI Amsterdam, 10.000 (ruim 11%) meer dan vorig jaar. In 2016 was dit ook al bijna 11% gestegen.

Alle 2.500 beschikbare plekken voor persoonlijk woonadvies waren volgeboekt. Het grootste inspiratieplein, met in het woontheater aaneensluitend lezingen en en inspiratieroutes, werden druk bezocht. "Gouden tijden herleven', stelt Ingrid van Schooten, manager van de VT Wonen & Design beurs.

De volgende editie van de VT Wonen & Design beurs vindt plaats van 2-7 oktober 2018.

 Links

www.sanoma.nl
www.sanoma-uitgevers.nl
www.sanoma.be/nl
www.vtwonen.nl
www.vtwonenendesignbeurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, beurs, woonbeurs, event, evenement, show, sanoma, eigen huis & interieur, vt wonen, vt-wonen, @vtwdbeurs, vtwdbeurs, #vtwdbeurs.

Gerelateerd nieuws
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Cotta koopt Steinpol
De concentratie in de markt van gestoffeerde meubelen neemt verder toe: Steinhoff International en Cotta Collection hebben overeenstemming bereikt over de voorwaarden van een overname van Steinpol Central Services S.p.z.o.o..
lees verder
Interieuromzet daalt
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 4% meer omgezet dan in juli 2017, het volume was 3,3% hoger. De omzet van non-food steeg ook, maar dat geldt helaas niet meer voor het interieursegment.
lees verder
 
Vakbeurs Woonindustrie najaar 2018
lees verder
Prijswinnende stoel op DDW
Berend van de Linde, een twintigjarige student van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Rotterdam, heeft een stoel ontworpen die inmiddels al drie prijzen in de wacht heeft gesleept.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden