Zachte omarming

Maandag 18 januari 2021

Deze fauteuil heeft een eigen karakter en kan in verschillende programmaís worden uitgevoerd. De fraaie rondingen maken het tot een uniek ontwerp van Rolf Benz.
Zachte omarming
Zachte omarming Zachte omarming Zachte omarming

Rolf Benz bestaat inmiddels 55 jaar en staat bekend om de iconische meubels die in al die jaren zijn ontwerpen en geproduceerd. Veel daarvan zijn zeer bekend bij de consument.

 

De Rolf Benz 594 is weer zo’n ontwerp, deze keer ontworpen door Sebastian Herkner (foto 4). Het ontwerp gaat uit van zachte rondingen en is een fauteuil met een hoge rugleuning. Dit maakt het tot een stoel met een sterk karakter. Sebastian Herkner op de site van de fabrikant: “Zachte rondingen, een fijn uitgebalanceerde kromming van de rug, een strak gestoffeerde zitschaal en een nonchalant gestoffeerde zitting zijn de bijzondere kenmerken van deze nieuwe iconische fauteuil. De sterke rondingen vereisen de hoogste mate van precisie en vakmanschap bij het stofferen. Een allround siernaad benadrukt de hoge kwaliteit.”

 

Het resultaat is een fauteuil met zachte rondingen, een fijn uitgebalanceerde kromming van de rug, een strak gestoffeerde zitschaal en een nonchalant gestoffeerde zitting zijn de bijzondere kenmerken van deze nieuwe 'iconische fauteuil'. De sterke rondingen vereisen de hoogste mate van precisie en vakmanschap bij het stofferen. Een allround siernaad benadrukt de hoge kwaliteit.

 

De fauteuil kan met een combinatie van bekledingen uitgevoerd, bijvoorbeeld de rugschaal van leer en de zitting van stof. Deze combinaties zijn te maken met het 'mix & match' programma van Rolf Benz. Naar keuze heeft deze fauteuil een houten of metalen onderstel en er is een bijpassende hocker.Links

www.rolf-benz.nl
www.rolf-benz.com/nl_NL/identiteit/tijdschrift

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, meubel, zitmeubel, stoel, fauteuil, voetenbank, hocker, tafel, eettafel, slaapbank, logeerbed, bank, bankstel lounge, loungebank, sebastian herkner, Rolf Benz, 584, #rolfbenz, #sebastianherkner

Gerelateerd nieuws
Nieuwkomers DWI deel 1
De Woonindustrie (DWI) heeft weer nieuwe exposanten. Zij zijn te zien tijdens de voorjaarsdagen op 21-23 maart en 12+13 april. Interieurjournaal stelt de nieuwkomers graag voor, verdeeld over meerdere berichten.
lees verder
Zelected by House zoekt BelgiŽ
Zelected by House (ZBH) is een Zweedse leverancier van stijlvolle interieuraccessoires. Het bedrijf is op zoek naar een distributeur voor BelgiŽ.
lees verder
Januari dramatisch voor woonwinkels
De eerste rapportage over januari door Inretail laat zien dat het een dramatisch slechte maand is door de lockdown die deze sector ook heeft getroffen.
lees verder
 
Gerard Castelijn overleden
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden