XXL-nieuws bij Interfloor

Maandag 12 februari 2018

De Dynamic Wood-XXL is een grote uitbreiding van de Dynamic Collectie, volgens Interfloor de meest natuurgetrouwe en realistische PVC designvloer op 400 cm ooit geproduceerd!
XXL-nieuws bij Interfloor
XXL-nieuws bij Interfloor XXL-nieuws bij Interfloor XXL-nieuws bij Interfloor

Door de grootformaat XXL planklengtes van maar liefst 200 cm lang (20 cm breed) en een rapport van twee bij twee meter, zijn herhalingen in het patroon nauwelijks waarneembaar en ontstaat een levensecht beeld waardoor deze comfortabele vinyl vloer bijna niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. Dynamic Wood-XXL is verkrijgbaar in zes natuurlijke houtdessins.

De eikenhouten vloerdelen van Dynamic Wood-XXL hebben heldere kleuren, details en levendige structuren. De Natural Look oppervlaktestructuur (met antislip) zorgt in combinatie met de beschermende PU Laquer daarnaast voor diepte en scherpte van de ontwerpen met een rijke houtlook tot gevolg.

Net als de overige Dynamic vloeren is ook de Wood-XXL voorzien van de Interfloor Black Tex Backing: comfortabel, praktisch en duurzaam. Geschikt voor het meest intensieve woongebruik en projectgebruik tot industrieel gebruik (klasse 23–32–41). De voorbedekking heeft een uitmuntende stabiliteit door dubbele wapening en is tot tot 40 m² los te leggen.

Er geldt een speciale introductieprijs van € 98,00 per strekkende meter op 400 cm breed (€ 24,50 per m²) – exclusief legkosten.

 Links

www.interfloor.nl
www.interfloor.nl/dynamic-wood-xxl-vinylcollectie/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, beton, bleekbestendig, bleekmiddel, solution dyed, kamerbreed, bouclé, frise, frisé, shaggy, polyamide, garen, wol, Interfloor, grossier, groothandel, leverancier, #interfloor, @interfloor, #dynamicwoodxxl

Gerelateerd nieuws
 
Design Floor LVT 55 van JAB
lees verder
Start Parket Woontotaal Academy
Vanaf deze maand gaat Woontotaal Academy in Zoetermeer trainingen en opleidingen verzorgen voor de parketbranche. Bijlard International zal met Floor-producten de trainingen ondersteunen.
lees verder
 
Luxe Beverly van Interfloor
lees verder
 
Nieuwe voorzitter bij Beaulieu
lees verder
Nieuwe directeur HMC Rotterdam
Het Hout- en Meubileringscollege heeft een nieuwe locatiedirecteur. Arjo van Nieuwamerongen is afgelopen vrijdag 1 februari begonnen en volgt Denny Terlouw op.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden