XAL naar Design Post

Woensdag 02 juni 2021

Design Post Amsterdam (DPA) heeft er een nieuwe partner bij: verlichtingsfabrikant XAL. Het bedrijf werkt al 30 jaar samen met lichtontwerpers, architecten en engineers om - naar eigen zeggen - armaturen van de hoogste kwaliteit op maat te ontwikkelen.
XAL naar Design Post

De toonaangevende interieurmerken Arco, Arper, Casala, Eikelenboom, Kvadrat en Montis presenteerden zichzelf al bij Design Post Amsterdam (DPA). Dit is een interieurcollectief met een totale oppervlakte van 1.000m2 waar professionals en consumenten welkom zijn.

 

XAL stelt zich volgens DPA ten doel om de grenzen van het technisch haalbare te verleggen en visionaire designs mogelijk maken. Het Oostenrijkse bedrijf is aanwezig over de hele wereld en ontwikkelt en produceert zijn armaturen helemaal in eigen huis. XAL (moederbedrijf van Wever & Ducré) is ook actief in de projectmarkt en heeft verscheidene projecten op hun naam staan in binnen- en buitenland.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? DPA bezoeken kan op afspraak.Links

www.designpostamsterdam.nl
www.wever-ducre.com
www.xal.com

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, design, inspiratie, design, design, designmeubel, meubilair, woonkamer, verlichting, show, toonzaal, event, evenement, tradecenter, beurs, tentoonstelling, #designpostamsterdam, #xal, #weverducre

Gerelateerd nieuws
Aziatisch debuut Orgatec
Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
lees verder
Sofacompany zus Jysk
Sofacompany wordt een zus van Jysk. En Jysk doet een grote investering in Lelystad.
lees verder
Imm 2022 in de startblokken
De internationale interieurvakbeurs Imm Cologne 2022 heeft als motto Time for Exchange. De organisatie wil van 17–23 januari een uitgebalanceerde mix van succesvol gevestigde en nieuwe formules presenteren. De fysieke beurs, gecombineerd met het digitale Magazine by Imm cologne en Ambista.
lees verder
 
Retail plust weer flink
lees verder
Nieuw Italiaans design van Bonaldo
Het Italiaanse Bonaldo is een fabrikant van meubels en accessoires. De nieuwste collectie volgens Bonaldo het resultaat van het onophoudelijke evolutionaire proces van het bedrijf.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden