Woonconcept Spektakel

Woensdag 04 december 2019

Nederland is een bijzondere woonwinkel rijker: Spektakel. Het woonconcept van Jeroen Speksnijder combineert vintage, nieuw, art, Scandinavisch design, blingbling en een vleugje entertainment.
Woonconcept Spektakel
Woonconcept Spektakel Woonconcept Spektakel Woonconcept Spektakel

Spektakel verkoopt volgens Speksnijder geen gewone meubels. In de winkel zijn onder meer de items te vinden die eigenaar in het SBS6-programma Cash or Trash weet te bemachtigen. Ook ook reist hij de hele wereld over in zijn zoektocht naar unieke stukken. Zo is een collectie ontstaan die wekelijks verandert: van kitsch reclamebeeld tot authentieke bimbobox en van industriële barkruk tot extreme gietvloer of chique sofabank.

 

Alleen al het gebouw waar Spektakel gevestigd is, is een belevenis op zich: een voormalige garagewerkplaats waar een sfeer is gecreëerd die zich het beste laat omschrijven als een kruising tussen galerie, een Ibiza loungeclub en huiskamer. De vele unieke stukken worden er op originele wijze geëxposeerd, soms zelfs op ronddraaiende decors. Zo maakt Spektakel winkelen een belevenis tot en met het afrekenen toe. Speksnijder heeft zelfs speciale buizenpost laten installeren, waarin je na het afrekenen je geld of creditcard met een mooie looping voorbij ziet vliegen.

 

De showroom van Spektakel Wonen (Chromiumweg 10, Amersfoort) is van donderdag tot en met zaterdag geopend van 10 - 17u of op afspraak.Links

www.spektakelwonen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, binnenhuis, architect, meubel, architect, retail, detaillist, winkel, shop,bank, bankstel, zitmeubel, woonkamer, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, behang, wandbekleding, accessoires, decoratie, verlichting, #spektakelwonen, #jeroenspeksnijder

Gerelateerd nieuws
Nieuwkomers bij Woonindustrie
Van zondag 9 februari tot en met woensdag 12 februari 2020 vindt de jaarlijkse Voorjaarsvakbeurs plaats in De Woonindustrie (DWI). Martien Meiland is te gast op de consumentendag en er zijn verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder
Nieuwe meubelwebshop Woonq
Jamani, het fusiebedrijf achter onder meer Dekbed-Discounter, heeft een nieuwe online meubelwinkel geopend: Woonq.
lees verder
Martin Visser in Centraal Museum
Vanaf 14 maart staat de Nederlandse vormgever Martin Visser (1922-2009) centraal in het Centraal Museum in Utrecht. Het is in 2020 zestig jaar geleden dat Visser zijn beroemde slaapbank ontwierp.
lees verder
Nostalgisch Zuiver
Interieurbedrijf Zuiver toonde op vakbeurs IMM zijn nieuwe lente/zomer collectie. Ook het Zuiver merk Dutchbone introduceert dit voorjaar verschillende noviteiten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden