Woonconcept Spektakel

Woensdag 04 december 2019

Nederland is een bijzondere woonwinkel rijker: Spektakel. Het woonconcept van Jeroen Speksnijder combineert vintage, nieuw, art, Scandinavisch design, blingbling en een vleugje entertainment.
Woonconcept Spektakel
Woonconcept Spektakel Woonconcept Spektakel Woonconcept Spektakel

Spektakel verkoopt volgens Speksnijder geen gewone meubels. In de winkel zijn onder meer de items te vinden die eigenaar in het SBS6-programma Cash or Trash weet te bemachtigen. Ook ook reist hij de hele wereld over in zijn zoektocht naar unieke stukken. Zo is een collectie ontstaan die wekelijks verandert: van kitsch reclamebeeld tot authentieke bimbobox en van industriële barkruk tot extreme gietvloer of chique sofabank.

 

Alleen al het gebouw waar Spektakel gevestigd is, is een belevenis op zich: een voormalige garagewerkplaats waar een sfeer is gecreëerd die zich het beste laat omschrijven als een kruising tussen galerie, een Ibiza loungeclub en huiskamer. De vele unieke stukken worden er op originele wijze geëxposeerd, soms zelfs op ronddraaiende decors. Zo maakt Spektakel winkelen een belevenis tot en met het afrekenen toe. Speksnijder heeft zelfs speciale buizenpost laten installeren, waarin je na het afrekenen je geld of creditcard met een mooie looping voorbij ziet vliegen.

 

De showroom van Spektakel Wonen (Chromiumweg 10, Amersfoort) is van donderdag tot en met zaterdag geopend van 10 - 17u of op afspraak.Links

www.spektakelwonen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, binnenhuis, architect, meubel, architect, retail, detaillist, winkel, shop,bank, bankstel, zitmeubel, woonkamer, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, behang, wandbekleding, accessoires, decoratie, verlichting, #spektakelwonen, #jeroenspeksnijder

Gerelateerd nieuws
Bankroet Recor onafwendbaar
Twee resterende partijen die ge´nteresseerd waren om de in moeilijkheden verkerende meubelfabrikant Recor over te nemen zijn afgehaakt. Daardoor lijkt een faillissement een kwestie van tijd.
lees verder
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Fakkel van Ego Paris
Tuinmeubelfabrikant Ego Paris uit Belleville sur Sa˘ne heeft als aanvulling op haar fraaie serie tuimeubelen nu ook een bijzondere outdoor-lamp ge´ntroduceerd: de Torch.
lees verder
Gezelligheid bij Cosy Villa
Cosy Villa is een Nederlandse meubelmerk van LS Developments uit Beneden Leeuwen dat nieuw landelijk wonen en gezelligheid wil uitstralen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden