Woninginrichting mei super!

Maandag 15 juli 2019

De Nederlandse detailhandel heeft in mei 2019 ruim 3% meer omzet geboekt dan in mei 2018. De interieurbranche doet het zelfs super!
Woninginrichting mei super!
Woninginrichting mei super!

Non-food kwam totaal op +3,5% (volume +3,6%). Vooral meubelwinkels (+12,4%!) en ook doe-het-zelfwinkels (inclusief keukens en vloeren) (+4,7%) trokken samen met consumentenelectronica en witgoed (4,3%) de non-food kar, waarbij vooral schoenen/lederwaren (-4,2%) negatief scoorden.

Via pure webshops werd in het eerste kwartaal 18,8% meer verkocht dan een jaar eerder. Multi-channelers boekten een plus van 20,8%, totaal kwam is uit op 19,6%.
Links

www.cbs.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woning, wonen, woninginrichting, vertrouwen, economie, indicator, consumptie, consument, uitgaven, bestedingen, consumentenvertrouwen, koopbereidheid, omzet, detailhandel, woninginrichting, retail, winkel, prijzen, shop, outlet, webwinkel, online, non-food, duurzaam, duurzame consumptiegoederen, #cbs

Gerelateerd nieuws
Ook woninginrichting juni feest!
De Nederlandse detailhandel heeft in juni 2019 2,8% meer omzet geboekt dan in juni 2018. De interieurbranche heeft het opnieuw zeer goed gedaan!
lees verder
Extra inspiratie bij najaarsbeurs DWI
Tijdens de Najaarsvakbeurs in De Woonindustrie zijn noviteiten van de standhouders te zien, maar er is van 1-4 september meer te doen. Tijdens de beursdagen worden presentaties en lezingen gegeven en er wordt een unieke expositie neergezet.
lees verder
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden