Woontotaal ontwikkelt platform Decoloop

Maandag 15 juli 2019

Woontotaal is professionele software voor de calculatie van gordijnen en vloeren. Na al jarenlang actief te zijn in de interieurbranche, is er nu een nieuw platform: Decoloop.
Woontotaal ontwikkelt platform Decoloop

Woontotaal wordt steeds meer gebruikt door woninginrichters. Zij hebben steeds meer verschillende Woontotaal-installaties van verschillende leveranciers om hun bestellingen kunnen plaatsen. Het nieuwe platform Decoloop® centraliseert alle Woontotaal-orders op één plek.

 

Binnen Decoloop wordt eenmalig de koppeling met de verschillende Woontotaal-installaties gemaakt waarmee de woninginrichter werkt. Vervolgens kan de woninginrichter vanuit Decoloop gemakkelijk naar de desbetreffende Woontotaal-installatie om Woontotaal-orders aan te maken. Uiteindelijk is het mogelijk om de (status)informatie van de Woontotaal-orders terug te vinden in Decoloop.

 

Daarnaast is Decoloop een centrale plek om offertes, orderbevestigingen en facturen te maken. Niet alleen van producten van bestaande Woontotaal-partners, maar ook van eigen artikelen. Ontwikkelaar Sieval heeft het product inmiddels enkele weken op de markt gebracht en getest en naar eigen zeggen hebben werk er inmiddels ruim 200 woninginrichters met de nieuwe applicatie.

 

Binnenkort kunnen de gemaakte orders ook eenvoudig ingepland worden voor inmeten, uitvoeren en service met behulp van Google Maps, inclusief reistijd en afstand. Voor gebruikers van Woontotaal producten is Decoloop gratis, aanmelden kan via deze link. Overigens is Woontotaal exposant van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.

 

 Links

app.decoloop.com
www.decoloop.com
www.dewoonindustrie.nl
www.sieval.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, confectie, gordijnenatelier, gordijnatelier, textiel, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, groothandel, grossier, stoffenleverancier, automatisering, it, woontotaal, sieval, #ateliertotaal, #woontotaal, #decoloop, #dwi, #dewoonindustrie, #woonindustrie

Gerelateerd nieuws
 
Duitse duurzaamheid op IMM
lees verder
Ook oktober feest voor Woonretail
De Nederlandse detailhandel heeft in oktober 2019 3,9% meer omzet geboekt dan in dezelfde maand vorig jaar. En het blijft feest in de interieurbranche.
lees verder
 
Smart Living op IMM
lees verder
Dum verhuisd
Meubelfabriek Dum bv is verhuisd van Amsterdam naar een voormalige munitiefabriek in Zaandam.
lees verder
Meer van Küberit op Domotex
Op vakbeurs Domotex (10 - 13 januari in Hannover) wil Küberit laten zien dat zijn profielen, profielsystemen en trapkantprofielen van aluminium niet alleen technisch steeds beter worden, maar ook optisch een verrijking voor de inrichting zijn.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden