Wellness Therapy van Varaschin

Vrijdag 18 november 2022

Wellness Therapy, de nieuwe Varaschin-collectie voor 2022, is ontworpen door architect en ontwerper Alberto Apostoli. Het combineert volgens het Italiaanse bedrijf geavanceerde technologieŽn en innovatieve materialen met eeuwenoude ontwerpprincipes.
Wellness Therapy van Varaschin
Wellness Therapy van Varaschin Wellness Therapy van Varaschin

Wellness Therapy is samen te stellen, modulair en aanpasbaar qua accessoires en afwerkingen. De collectie van Varaschin bestaat uit vier elementen: het eenpersoonsbed is gestoffeerd en voorzien van een kussen met afgeronde vormen dat ook volledig is bekleed met Wellness-stof. Aan de ene kant heeft het een elliptisch gevormde metalen ring die kleurtherapie afgeeft in het donker; aan de andere kant rust het op een zachte kiezelsteen, de Sasso. De Sasso fungeert ook als praktische bijzettafel. Ondersteunende elementen, zoals buisvormige metalen voetjes of een afgeschuind transparant septum, kunnen op maat gemaakt worden. Er is ook een optie voor een tweepersoonsbed beschikbaar

 

De chaise longue 'Lettino Relax' combineert met zijn gewelfde lijnen volgens Varaschin ergonomie, comfort en elegantie. Nadruk op lineariteit zonder hoofdsteunkussen, dankt het zijn ontwerp aan zijn steun, bestaande uit een verbinding van twee elliptische metalen elementen. Het is ook compatibel met Sasso, deze poef/bijzettafel geeft aromatherapie, chromotherapie en geluidstherapiebehandelingen. Het is compleet gemaakt met een warmhoudoppervlak voor kruidenthee of drogende handdoeken.

 

Jurgen Smits vertegenwoordigt Varaschin met zijn firma Linkitalia in de Benelux.Links

www.linkitalia.nl
www.varaschin.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuin, buiten, terras, balkon, meubel, meubilair, stoel, tafel, fauteuil, sofa, bed, ligstoel, tuinstoel, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, sunbed, salontafel, #Varaschin, #Linkitalia

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
Liu Jo Living opbergkast Pillier
Simone Cagnazzo ontwierp volgens Liu Jo Living met de nieuwe Pillier een de steunpilaar in de woonarchitectuur.
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
 
Gispen Classics gepresenteerd
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden