Wellness Therapy van Varaschin

Vrijdag 18 november 2022

Wellness Therapy, de nieuwe Varaschin-collectie voor 2022, is ontworpen door architect en ontwerper Alberto Apostoli. Het combineert volgens het Italiaanse bedrijf geavanceerde technologieŽn en innovatieve materialen met eeuwenoude ontwerpprincipes.
Wellness Therapy van Varaschin
Wellness Therapy van Varaschin Wellness Therapy van Varaschin

Wellness Therapy is samen te stellen, modulair en aanpasbaar qua accessoires en afwerkingen. De collectie van Varaschin bestaat uit vier elementen: het eenpersoonsbed is gestoffeerd en voorzien van een kussen met afgeronde vormen dat ook volledig is bekleed met Wellness-stof. Aan de ene kant heeft het een elliptisch gevormde metalen ring die kleurtherapie afgeeft in het donker; aan de andere kant rust het op een zachte kiezelsteen, de Sasso. De Sasso fungeert ook als praktische bijzettafel. Ondersteunende elementen, zoals buisvormige metalen voetjes of een afgeschuind transparant septum, kunnen op maat gemaakt worden. Er is ook een optie voor een tweepersoonsbed beschikbaar

 

De chaise longue 'Lettino Relax' combineert met zijn gewelfde lijnen volgens Varaschin ergonomie, comfort en elegantie. Nadruk op lineariteit zonder hoofdsteunkussen, dankt het zijn ontwerp aan zijn steun, bestaande uit een verbinding van twee elliptische metalen elementen. Het is ook compatibel met Sasso, deze poef/bijzettafel geeft aromatherapie, chromotherapie en geluidstherapiebehandelingen. Het is compleet gemaakt met een warmhoudoppervlak voor kruidenthee of drogende handdoeken.

 

Jurgen Smits vertegenwoordigt Varaschin met zijn firma Linkitalia in de Benelux.Links

www.linkitalia.nl
www.varaschin.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuin, buiten, terras, balkon, meubel, meubilair, stoel, tafel, fauteuil, sofa, bed, ligstoel, tuinstoel, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, sunbed, salontafel, #Varaschin, #Linkitalia

Gerelateerd nieuws
 
Terugkoop Exterioo en Juntoo
lees verder
Nieuw DC Jysk
Jysk is begonnen met de belevering van winkels in Nederland en BelgiŽ vanuit het nieuwe distributiecentrum in Lelystad. In het tijdelijke onderkomen liggen de 500 bestverkopende producten van de Deense retailer opgeslagen.
lees verder
 
HMC Next
lees verder
FFDD exposanten voorgesteld
Nog iets meer dan een week en dan vinden de Flanders Furniture Design Days (FFDD) plaats. Van 27Ė31 maart 2023 openen twaalf Belgische meubelleveranciers in de regio West-Vlaanderen hun deuren.
lees verder
Financiering via kickstarter
Nieuwe vormen van marktintroductie en financiering ontwikkelen zich snel. Een mooi voorbeeld is de ontwikkeling en introductie van een kindermeubel door Clover Living.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden