Wellness Therapy van Varaschin

Vrijdag 18 november 2022

Wellness Therapy, de nieuwe Varaschin-collectie voor 2022, is ontworpen door architect en ontwerper Alberto Apostoli. Het combineert volgens het Italiaanse bedrijf geavanceerde technologieŽn en innovatieve materialen met eeuwenoude ontwerpprincipes.
Wellness Therapy van Varaschin
Wellness Therapy van Varaschin Wellness Therapy van Varaschin

Wellness Therapy is samen te stellen, modulair en aanpasbaar qua accessoires en afwerkingen. De collectie van Varaschin bestaat uit vier elementen: het eenpersoonsbed is gestoffeerd en voorzien van een kussen met afgeronde vormen dat ook volledig is bekleed met Wellness-stof. Aan de ene kant heeft het een elliptisch gevormde metalen ring die kleurtherapie afgeeft in het donker; aan de andere kant rust het op een zachte kiezelsteen, de Sasso. De Sasso fungeert ook als praktische bijzettafel. Ondersteunende elementen, zoals buisvormige metalen voetjes of een afgeschuind transparant septum, kunnen op maat gemaakt worden. Er is ook een optie voor een tweepersoonsbed beschikbaar

 

De chaise longue 'Lettino Relax' combineert met zijn gewelfde lijnen volgens Varaschin ergonomie, comfort en elegantie. Nadruk op lineariteit zonder hoofdsteunkussen, dankt het zijn ontwerp aan zijn steun, bestaande uit een verbinding van twee elliptische metalen elementen. Het is ook compatibel met Sasso, deze poef/bijzettafel geeft aromatherapie, chromotherapie en geluidstherapiebehandelingen. Het is compleet gemaakt met een warmhoudoppervlak voor kruidenthee of drogende handdoeken.

 

Jurgen Smits vertegenwoordigd Varaschin met zijn firma Linkitalia in de Benelux.Links

www.linkitalia.nl
www.varaschin.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuin, buiten, terras, balkon, meubel, meubilair, stoel, tafel, fauteuil, sofa, bed, ligstoel, tuinstoel, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, sunbed, salontafel, #Varaschin, #Linkitalia

Gerelateerd nieuws
Jysk blijft groeien in Nederland
Jysk Nederland heeft in het boekjaar 2021/22 een recordomzet behaald van Ä 167,3 miljoen, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Ook nu de marktomstandigheden veranderen, blijft JYSK volop investeren in Nederland.
lees verder
Reparatie atelier voor matrassen
Initiatiefnemer, de circulaire beddenwinkel Bedaffair in Heemstede, geeft (oude) matrassen een nog langer leven. Het gaat om matrassen die gemaakt zijn van natuurlijke materialen.
lees verder
 
Nieuwe huisjurist VIIA
lees verder
Groen licht overname Home24
In oktober kondigde XXX Lutz aan Home 24 over te willen nemen, nu beveelt de raad van bestuur en de raad van commissarissen van de online webwinkel de aandeelhouders aan om het overnamebod te accepteren.
lees verder
 
Meubelbeurs Brussel back on track
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden