Vroomshoop blijft toch open

Maandag 31 december 2018

Vroomshoop Meubelen zou stoppen aan het einde van dit jaar, maar er is toch een mogelijkheid gevonden om het bedrijf van eigenaar Hennie van der Most te continueren.
Vroomshoop blijft toch open

Begin december had de krant Tubantia reeds gemeld dat Hennie van de Most (foto; 2010) toch twijfelde aan het geheel opdoeken van Vroomshoop Meubelen en dat het bedrijf er toch beter voor stond dan hij eerder dacht. Een onderzoek om het bedrijf in afgeslankte vorm voort te zetten werd daarom toch overwogen en onderzocht.

Dat blijkt inderdaad gelukt, zo meldde RTV-oost afgelopen woensdag waarin Hennie van der Most wordt geciteerd: "De manager heeft het verkloot, maar de mensen uit de fabriek kunnen er niets aan doen."

Al jaren moest er geld bij en daarom besloot Hennie van der Most eerder dit jaar om de deuren van de meubelfabriek te sluiten. Bij Omroep Gelderland vertelde hij echter dat er toch een doorstart komt, hoewel het bedrijf niet failliet was. Eerder stelde Van der Most niet te kunnen concurreren met producenten uit Oost-Europa, maar blijkbaar was het disfunctioneren van de manager belangrijker en heeft hij er toch weer vertrouwen in.

De 36 medewerkers hebben hun ontslag gekregen, maar tien kunnen in 2019 alsnog een nieuwe baan krijgen in het meubelbedrijf. De rest heeft al een andere baan gevonden.

 Links

www.vroomshoop.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, slaap, slapen, bed, bedden, matras, matrassen, personalia, surseance, failliet, bankroet, insolventie, neerleggen boeken, doorstart, liquidatie, liquideren, staken, stoppen, overname, curator, boxsprings, #vroomshoopmeubelen

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe ontwerpen van Moooi
lees verder
Atsma opent nieuwe Fidder Hästens Store
Het gaat ineens hard met de opening van nieuwe Hästens slaapwinkels. Namens Fidder Slapen uit Woerden opende auteur Barry Atsma een nieuwe 'store' in Rotterdam.
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
 
Goethals naar Recor
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden