Vroomshoop blijft toch open

Maandag 31 december 2018

Vroomshoop Meubelen zou stoppen aan het einde van dit jaar, maar er is toch een mogelijkheid gevonden om het bedrijf van eigenaar Hennie van der Most te continueren.
Vroomshoop blijft toch open

Begin december had de krant Tubantia reeds gemeld dat Hennie van de Most (foto; 2010) toch twijfelde aan het geheel opdoeken van Vroomshoop Meubelen en dat het bedrijf er toch beter voor stond dan hij eerder dacht. Een onderzoek om het bedrijf in afgeslankte vorm voort te zetten werd daarom toch overwogen en onderzocht.

Dat blijkt inderdaad gelukt, zo meldde RTV-oost afgelopen woensdag waarin Hennie van der Most wordt geciteerd: "De manager heeft het verkloot, maar de mensen uit de fabriek kunnen er niets aan doen."

Al jaren moest er geld bij en daarom besloot Hennie van der Most eerder dit jaar om de deuren van de meubelfabriek te sluiten. Bij Omroep Gelderland vertelde hij echter dat er toch een doorstart komt, hoewel het bedrijf niet failliet was. Eerder stelde Van der Most niet te kunnen concurreren met producenten uit Oost-Europa, maar blijkbaar was het disfunctioneren van de manager belangrijker en heeft hij er toch weer vertrouwen in.

De 36 medewerkers hebben hun ontslag gekregen, maar tien kunnen in 2019 alsnog een nieuwe baan krijgen in het meubelbedrijf. De rest heeft al een andere baan gevonden.

 Links

www.vroomshoop.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, slaap, slapen, bed, bedden, matras, matrassen, personalia, surseance, failliet, bankroet, insolventie, neerleggen boeken, doorstart, liquidatie, liquideren, staken, stoppen, overname, curator, boxsprings, #vroomshoopmeubelen

Gerelateerd nieuws
 
Hema in gerecycled bed- en badgoed
lees verder
 
Zus Heldense Groep failliet
lees verder
Contractcollectie Swiss Sense
Swiss Sense lanceert Swiss Sense Business, een nieuw onderdeel van Swiss Sense speciaal voor de contractmarkt. Binnen de Hotel Collection biedt het bedrijf een nieuwe collectie hotelboxsprings, en dienstverlening op maat tegen zakelijke prijzen.
lees verder
Slapen in de seventies
Textielproducent De Witte Lietaer uit Lauwe introduceert bedlinnen Almond, met een typisch jaren zeventig dessin.
lees verder
Spoga + Gafa eventprogramma
Spoga + gafa (1-3 september) biedt door themawerelden, lezingen, speciale evenementen en feesten meer dan alleen een vakbeurs. Een selectie uit het evenementprogramma van dit jaar.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden