Vitra leasen via Designlinq

Vrijdag 01 november 2019

Online warenhuis Designlinq uit Rotterdam gaat zakelijk Vitra-meubilair leasen. Een hoogwaardig interieur zonder hoge investering wordt hierdoor mogelijk.
Vitra leasen via Designlinq

Designlinq maakt het vanaf nu mogelijk Vitra meubilair tegen een naar eigen zeggen scherp tarief zakelijk te leasen. Een hoogwaardig interieur zonder hoge investering wordt hierdoor mogelijk, volgens de initiatiefnemers,

Vitra biedt functionele zakelijke interieurtoepassingen die een comfortabel thuisgevoel creëren voor de gebruiker De collectie Vitra meubels is ook groot. Het leaseaanbod is van toepassing op de volledige Vitra collectie, waaronder (bureau)stoelen, verlichting en diner- en vergadertafels.

Designlinq biedt naast losse verkoop ook complete inrichtingsconcepten voor de zakelijke en particuliere markt. Het bedrijf verkoopt ook producten van labels als Buzzispace, Moooi, Montana en Vibia.
Links

www.designlinq.nl
www.vitra.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, huishoud, woonwinkel, detailhandel, kantoor, meubilair, meubel, inrichting, bureau, tafel, stoel, bureaustoel, project, hospitality, leasen, huurkoop, verhuur, webshop, retail, winkel, detailhandel, keten, #designlinq, #vitra, #leasen

Gerelateerd nieuws
DPA Talk Welzijn & Design
Hoe dragen meubeldesigns en interieurontwerpen bij aan productiviteit, geluk en welzijn? Dat is het onderwerp van de 'Talk' in Design Post Amsterdam (DPA) op dinsdagavond 3 december.
lees verder
 
Out-of-office tafel Opera
lees verder
Vitra ook leasen via Flinders
Na Designlinq gaat ook Flinders Vitra-meubilair leasen. Flinders verwacht het zakelijk lease-aanbod in samenwerking met fabrikanten verder uit te breiden in de nabije toekomst.
lees verder
Kinnevik stapt uit Westwing
Kinnevik, de grootste aandeelhouder in Westwing, heeft al zijn aandelen verkocht. Rocket Internet is nu weer de grootste aandeelhouder
lees verder
Moroso en Diesel in Shanghai
Moroso en Diesel Living tonen binnenkort in Shanghai hun nieuws, vooral de rijke oogst uit het Milanese voorjaar.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden