Vitra leasen via Designlinq

Vrijdag 01 november 2019

Online warenhuis Designlinq uit Rotterdam gaat zakelijk Vitra-meubilair leasen. Een hoogwaardig interieur zonder hoge investering wordt hierdoor mogelijk.
Vitra leasen via Designlinq

Designlinq maakt het vanaf nu mogelijk Vitra meubilair tegen een naar eigen zeggen scherp tarief zakelijk te leasen. Een hoogwaardig interieur zonder hoge investering wordt hierdoor mogelijk, volgens de initiatiefnemers,

Vitra biedt functionele zakelijke interieurtoepassingen die een comfortabel thuisgevoel creëren voor de gebruiker De collectie Vitra meubels is ook groot. Het leaseaanbod is van toepassing op de volledige Vitra collectie, waaronder (bureau)stoelen, verlichting en diner- en vergadertafels.

Designlinq biedt naast losse verkoop ook complete inrichtingsconcepten voor de zakelijke en particuliere markt. Het bedrijf verkoopt ook producten van labels als Buzzispace, Moooi, Montana en Vibia.
Links

www.designlinq.nl
www.vitra.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, huishoud, woonwinkel, detailhandel, kantoor, meubilair, meubel, inrichting, bureau, tafel, stoel, bureaustoel, project, hospitality, leasen, huurkoop, verhuur, webshop, retail, winkel, detailhandel, keten, #designlinq, #vitra, #leasen

Gerelateerd nieuws
 
LED verlichting niet verplicht
lees verder
De Italiaanse valentijnstafel
Dit jaar is je valentijn.. Frido, de nieuwe koffietafel van Bross-Italy. Het is een puzzel, gemaakt van geometrische vormen met verschillende afwerkingen. De hartvorm is één van de mogelijke uitvoeringen.
lees verder
Corona legt productie Medal stil
Het Corona virus heeft ook gevolgen voor de meubelproductie. Zo ligt de productie van de merken Up2date en Medalounger enige tijd stil. Er is echter ook nieuws over nieuwe producten.
lees verder
Nieuw outdoor bij Carl Hansen
Nadat Carl Hansen & Son eerder de outdoor collectie van de Deense architecte Bodil Kjaer lanceerde, gaat de fabrikant dit jaar nog een stap verder.
lees verder
 
Boomschors- en ananastextiel via Campo
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden