Vinyl met basalt uitstraling

Dinsdag 09 februari 2021

Interfloor introduceert een nieuwe collectie vinyl, de Dynamic Basalto. Het product kenmerkt zich door een combinatie van licht marmer en beton look en is voorzien van de Black Tex backing.
Vinyl met basalt uitstraling
Vinyl met basalt uitstraling

De rustige kleurverdeling van de nieuwe Interfloor vinylcollectie Dynamic Basalto is geschikt voor zowel grote ruimtes als kleine oppervlakten en zorgt voor een bescheiden uitstraling. De 'basalt-achtige' uitstraling maakt de vloer ook zeer geschikt voor een zeer strakke of minimalistische interieurstijl.

 

Basalt – vulkanisch lava-gesteente – wordt al decennia lang gebruikt in de architectuur wegens zijn schoonheid en eigenschappen. Dynamic Basalto is - net als natuurlijk basalt - krachtig en lichtecht, maar als pvc-vinyl daarnaast prettig comfortabel, geluidsabsorberend en vochtbestendig.

 

Ook deze Dynamic-kwaliteit is voorzien van de Black Tex backing. De egaliserende werking en de mogelijkheid om tot 40m2 deze vloer los (zonder gebruik van lijm) te leggen bespaart in legkosten.

 

Dynamic Basalto is verkrijgbaar in acht natuurlijke kleuren met genuanceerd marmer/beton optiek. Actuele trendkleuren als koper, warm goudbruin en verschillende gradaties lichte en donkere grijstinten. De stalen zullen binnenkort afgeleverd worden bij de Interfloor-dealers.Links

www.interfloor.nl
www.interfloor.nl/category/nieuws/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, beton, kamerbreed, bouclé, frise, frisé, shaggy, sdn, solution dyed nylon, polyamide, polypropyleen, garen, Interfloor, grossier, groothandel, leverancier, #interfloor, #dynamic, #basalto, #blacktex

Gerelateerd nieuws
Onvrede over Mohawk
Filip Balcaen, bestuurder en een grote aandeelhouder van Mohawk, breekt met het Amerikaanse vloerenconcern. Mohawk is het moederbedrijf van Unilin, IVC en Spano.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
 
Nieuwe entreematten
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder
 
Brand bij Willard
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden