Nieuwe labels bij Design Lines

Woensdag 10 februari 2021

Design Lines kondigt aan dat vanaf heden het tuinmeubilair van Unopiù door hen wordt gevoerd in Nederland. In oktober werd verlichtingslabel Axis71 al toegevoegd.
Nieuwe labels bij Design Lines
Nieuwe labels bij Design Lines Nieuwe labels bij Design Lines

Afgelopen oktober werd Design Lines Agencies al agent voor het verlichtingsassortiment van Axis71 (foto 1) uit Hoegaarden. Axis71 werd daarvoor vertegenwoordigd door Enzo's Agenturen uit Zeewolde, dat begin 2020 ook al stopte met Prandina.

Nu heeft Design Lines ook het agentschap voor Italiaanse Unopiù aan haar pakket toegevoegd. Unopiù uit Milaan is een leverancier van allerlei producten voor de tuin: meubelen, verlichting, accessoires (o.m. parasols, hangmatten, vazen, bbq's), maar ook pergola's, kassen en carports. Het richt zich zowel op de particuliere als projectmarkt (hotels en restaurants). Ook heeft het een franchiseformule.

Design Lines van Anneke en Erroll Klein Wassink is een agenturenbedrijf voor diverse meubel- en verlichtingsmerken in de Benelux: Vondom, Viganò, Fabbian, Pallucco, Cierre Imbottiti (foto 3), Coro Italia, FIM Umbrella's, Emmeti en recent ook voor Casual Solutions, Karpeta (karpetten), Texturae (behang).

Het bedrijf is te vinden op stand B06 van De Woonindustrie (DWI) in Nieuwegein.Links

www.axis71.com
www.cierreimbotitti.it
www.coroitalia.it
www.designlines.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.enzosagenturen.nl
www.fabbian.it
www.fim-umbrella.com
www.karpeta.it
www.pallucco.com
www.texturea.it
www.unopiu.com
www.viganooffice.it
www.vondom.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuin, buiten, terras, balkon, meubel, meubilair, ligstoel, tuinstoel, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, sunbed, #designlinesagencies, #axis71, #cierreimbotitti, #coroitalia, #designlines, #enzosagenturen, #fabbian, #fimumbrella, #karpeta, #pallucco, #texturea, #unopiu, #viganooffice, #vondom, #dwi, #dewoonindustrie, #woonindustrie

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen bijna van start
De exposanten van de Woonindustrie (DWI) zijn er klaar voor, op 12 en 13 april begint het eerste deel van de Voorjaarsvakdagen, dat van 18 – 20 april vervolgd wordt. Van vernieuwde stands tot nieuwe producten, ze zijn allemaal de moeite van het bezoeken waard.
lees verder
Inretail gooit handdoek
Detailhandelsbrancheorganisatie Inretail gaat niet in hoger beroep tegen de Nederlandse staat om de gedwongen winkelsluiting op te heffen. En het IMF heeft overheden inmiddels geadviseerd om noodlijdende zaken op te kopen!
lees verder
Toegankelijke klasse Artelux
Met het thema ‘City Living’ borduurt Artelux voort op het vorig jaar geïntroduceerde ‘Luxury Living’, waarbij het stadse hotelleven een hoofdrol speelt. Het gaat om toegankelijke klasse, verfijnd en elegant.
lees verder
Elegante subtiele rondingen
DesignLab21, onderdeel van de Dutch Quality Group presenteert de nieuwe bank Vilaz. Volgens het bedrijf is het een typische Design on Stock bank, met een herkenbare signatuur. Modulair, comfortabel en met veel aandacht voor kwaliteit en detail.
lees verder
Onvrede over Mohawk
Filip Balcaen, bestuurder en een grote aandeelhouder van Mohawk, breekt met het Amerikaanse vloerenconcern. Mohawk is het moederbedrijf van Unilin, IVC en Spano.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden