Vining Ivy Histors kleur 2023

Woensdag 07 september 2022

Wat Histor betreft bepaal je zelf hoe je de Kleur van het jaar 2023 ziet. Vining Ivy (PPG1148-6) is groen, blauw, groenblauwig, blauwgroenachtig en alle andere mogelijke combinaties van beide kleuren.
Vining Ivy Histors kleur 2023
Vining Ivy Histors kleur 2023 Vining Ivy Histors kleur 2023 Vining Ivy Histors kleur 2023

Vining Ivy (foto 1) mengt volgens Histor krachtig blauw met verfijnd groen voor een diepe edelsteenkleur. Blauw brengt rust, terwijl de smaragdgroene toon een gevoel van balans creëert. Met de Histor-inspiratiepaletten Serenity, Origin en Duality vormt deze nuance de basis voor sfeervolle en persoonlijke kleurcombinaties.

 

De blauwgroene (of groenblauwe) tint geeft energie zonder schreeuwerig te zijn, aldus Histor, en werkt daardoor in iedere ruimte. Als basiskleur op een wand in combinatie met diepere houttinten en offwhite elementen. Voor een meer luxueuze uitstraling adviseren de kleurstylisten van Histor gouden accenten en helderwitte decoraties.

 

De drie inspiratiepaletten van de kleurspecialist bestaan uit een hoofdkleur, nuancekleur en accentkleur. In inspiratiepalet Serenity zorgt de Kleur van het jaar voor elegantie in combinatie met het zachte van melkachtige pasteltinten, waterige kleuren en neutrale nuances. Een 60-30-10 suggestie in dit palet is een het levendig blauwe Childhood Memory (PPG1040-2) als basis in combinatie met het verstilde groen van Frozen Rosemary (PPG1125-3) en de zachtpaarse tint Faded Allium (PPG1014-4).

 

Natuur en kosmos vinden elkaar in het Origin thema. De schoonheid van de natuur als basis, met een avontuurlijke knipoog. Aardse tinten zorgen voor inspiratie en een gevoel van gastvrijheid en veiligheid. Kleuren als het ingetogen bruin van Cool Clay (PPG1071-5) en meer uitgesproken grijsgroen van Rough Ride (PPG1036-5) vinden elkaar in combinatie met het subtiele crème van Limestone Block (PPG1102-2).

 

Duality is een uitbundig palet van felle, heldere pasteltinten en sterke neutrale kleuren. Vining Ivy zorgt binnen dit thema voor zowel een glamoureuze retrostijl als een frisse, moderne sfeer. Een 60-30-10-suggestie van Histor: de oranje pastel Citrus Sachet (PPG1198-3) als basis gecombineerd met het zomerse zachtgeel van Sightseer (PPG1210-3) en de zeetint Crystal Oasis (PPG1138-3) voor accessoires.Links

www.histor.nl
www.ppg.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, woondecoratie, verf, behang, interieuraccessoire, wand, deco, home, verf & wand, kleur, paint, wandafwerking, schilder, verven, #histor, #Ppg, #viningivy, #kleurvanhetjaar

Gerelateerd nieuws
 
Destination Design terug
lees verder
 
Decoratiebeurzen terug in Frankfurt
lees verder
Meubel- en woonretail hekkesluiter
De Nederlandse detailhandel heeft in augustus 1,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 6,0% lager, opnieuw dus stevige inflatie. Non food kromp met 2,5%, maar interieur nog (veel) meer!
lees verder
Overname Novalin door Calcutta
De Calcutta Home Fashion Group, de oudste weverijmolen van België, heeft de Nederlandse wandbekledingsproducent House of Novalin (Veryfanny) overgenomen.
lees verder
 
Wild Wonder kleur van het jaar
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden