Vijftiende De Bommel winkel

Maandag 06 november 2023

De meubelmakers van De Bommel Meubelen timmeren niet alleen aan meubelen, maar ook aan de weg. Binnenkort opent een vijftiende winkel van het bedrijf.
Vijftiende De Bommel winkel

De Bommel Meubelen heeft een eigen logistieke dienst, drie meubelmakerijen, veertien winkels, een webshop, een distributiecentrum en krijgt er deze maand nog een winkel bij. Deze maand opent de nieuwste woonwinkel in Alkmaar, in het voormalige pand van Woononline.


De verbouwing is in volle gang en daarna biedt het bedrijf 4.000m2 aan wooninspiratie aan zijn klanten. De Bommel is nog op zoek naar nieuwe personeelsleden.Links

www.debommelmeubelen.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, zitmeubel, bed, woonartikel, retail, winkel, shop, outlet, filiaal, keten, winkelketen, woonwinkel, detailhandel, winkelformule, #debommelmeubelen

Gerelateerd nieuws
 
Nieuw merk voor kasten op maat
lees verder
Inspiratie met kleurexpertise
Paint & Paper Library, het Britse merk voor verf en behang, inspireert wereldwijd interieurdesigners, architecten en veeleisende huiseigenaren met ongeŽvenaarde kleurexpertise en innovatieve ontwerpideeŽn.
lees verder
 
Nieuwe Accessoire Boetiek
lees verder
Zuiver Design Scholarship 2024
Elk jaar biedt Zuiver we een veelbelovende jonge ontwerper de kans om een product voor onze Zuiver collectie te ontwerpen en te realiseren. Pim Smit is de winnaar van dit jaar.
lees verder
Badkamer veiliger maken
[Sponsored artikel] - Een veilige badkamer is heel belangrijk. Met een paar slimme aanpassingen kun je langer van je badkamer genieten zonder zorgen. In dit artikel bespreken we vijf manieren om je badkamer veiliger te maken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden