Vic Stairs in gevlochten vinyl

Woensdag 07 maart 2018

De Nederlandse fabrikant Vic Stairs, specialist in pvc-overzettreden, breidt zijn assortiment uit met gevlochten vinyl vloertreden van Ntgrate.
Vic Stairs in gevlochten vinyl

Ntgrate levert geweven vinyl onder meer voor toepassingen voor wand- en vloerbekleding, waaronder nu dus ook overzettreden. Deze zijn uit één stuk en - dus - profielloos. Daarmee is volgens Vic Stairs uit Sprang-Capelle plaatsing sneller en gemakkelijker dan met aluminium profielen.

De nieuwe gepatenteerde trapbekleding is afgelopen maandag samen met de nieuwe vloeren bij de Ntgrate-dealers van Bosgoed Deventer gepresenteerd.

 Links

www.bosgoed.nl
www.ntgrate.eu
www.vicstairs.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, stroken, vinyl, pvc, lvt, geweven vinyl, gevlochten vinyl, trap, traptrede, trede, renovatie, traprenovatie, #vicstairs, #bosgoed, #ntgrate

Gerelateerd nieuws
Flitspresentaties stylingtrends bij BNS Crisp
Bns Crisp nodigt relaties uit voor een inspirerend programma op woensdagmiddag 12 december bij Broeinest in Rotterdam. Met toelichting van de koers van Bns Crisp in 2019 en flitspresentaties van stylingtrends.
lees verder
Pure Talents op Imm
Waar vind je tegels gemaakt van papier en tafelbladen van afvalhout, wollen stoffen van hoge kwaliteit voor de massamarkt en lampen met niet-toxische zout-batterijen? Op de internationale meubelbeurs imm Cologne!
lees verder
Laatste MarketdayXL DWI 2018
Maandag 3 december van 10-17 uur zal in 2018 de laatste MarketdayXL van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein worden gehouden. Met onder meer een Sample Sale én Love It!
lees verder
Alle Antislip Estillon Luxerton
Estillon levert vanaf dit moment de antislip ondertapijt range onder één naam: Luxerton.
lees verder
Imm: das Haus gaat op z'n kop
Er wordt gevreesd dat Truly Truly van Down Under 'Das Haus 2019' op zijn kop wil zetten tijdens de komende internationale meubelbeurs Imm Cologne in januari 2019.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden