Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Donderdag 19 mei 2022

Na de succesvolle 22ste editie in januari 2020 – met bijna 13.000 bezoekers die het evenement gemiddeld met een 7,7 waardeerden – staat op 8, 9 en 10 juni 2022 de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht gepland.
Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Het decennialange succes van Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer komt volgens organisator Hola Press voort uit de behoefte van de facilitaire professionals aan fysieke ontmoeting met hun relaties, nieuwe leveranciers en met elkaar.

 

Uit de bezoekerscijfers valt ook op te maken, dat de bezoekers verantwoording dragen voor de werkplekken van meer dan de helft van bijna elf miljoen werknemers in Nederland. Met zo’n € 9.500 per werkplek zijn zij daarom (mede-)verantwoordelijk voor het beheer van een gezamenlijk budget van ongeveer € 55 miljard.

 

Wie staan er zoal op de vakbeurs? Op vloerengebied is tapijttegelspecialist Modulyss aanwezig. Onderneming Eijsink is gespecialiseerd in afrekensystemen, systemen voor efficiënt  bar- en keukenmanagement, personeelsplanning en een aan de kassa gekoppelde webshop. De firma Grijsen ontwikkelt duurzame straatmeubelen. Dit doet het bedrijf door vakmanschap te combineren met hoogwaardige, duurzame en circulaire materialen.

 

Benieuwd naar alle andere exposanten? Meer informatie én gratis toegangskaarten zijn beschikbaar door vooraf te registreren via deze link.Links

www.vakbeursfacilitair.nl
www.eijsink.nl
www.grijsen.nl
www.modulyss.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, congres, netwerk, bijeenkomst, symposium, retail, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, #vakbeursFacilitairenGebouwbeheer, tapijttegel, #baltagroup, #modulyss,

Gerelateerd nieuws
 
Mijn digitale zaak
lees verder
Gezellige zomeravonden rond vuur
[Sponsored artikel] - Heerlijk lange zomeravonden, het is dus tijd om de vuurkorf en de BBQ te voorschijn te halen. Toch mag je niet zo maar in het wilde weg een vuurtje stoken. Wat zijn dus de do’s en don’ts voor vuur in je tuin?
lees verder
 
Eerste signaal zwakkere consumptie
lees verder
Design District 2022
Van 8 tot en met 10 juni konden interieur professionals een bezoek brengen aan Design District in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Alhoewel de beurs pas een half jaar geleden ook al plaats vond, zijn er toch nog 5.492 bezoekers naar de beurs gekomen.
lees verder
Voordelen Pvc ramen en deuren
[Sponsored artikel] - Bij renovatie van je huis, kan je de materiaalkeuze van je ramen of deuren kiezen: hout, aluminium of pvc. Over pvc bestaan helaas tal van misverstanden. Toch is pvc hierbij een slimme keuze: alle voordelen op een rijtje!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden