Vacaturesite Wonen

Dinsdag 03 november 2020

Ondernemers kunnen hun vacatures voor de interieurbranche gratis op de Vacaturesite Wonen plaatsen en ze worden doorgeplaatst op andere sites.
Vacaturesite Wonen

Met de site Vacaturesitewonen.nl heeft de woonbranche nu een eigen vacaturesite. De woonbranche heeft veel vacatures die onvoldoende snel worden ingevuld en aan ook ambachtelijke vakmensen is een groot tekort. Inretail heeft samen met platform Werk in de Winkel het initiatief hiervoor genomen en werd gerealiseerd met onder meer subsidie van het Sociaal Fonds Retail Non-Food en ESF-subsidie.

'Al langere tijd is er binnen de woonbranche grote behoefte aan personeel, de coronapandemie heeft dat nog eens versterkt. Waar andere branches grote schade oplopen, realiseert de woonbranche een flinke omzetgroei. Zij profiteert ervan dat veel consumenten afgelopen zomer niet op vakantie gingen, veel thuiswerken en bewuster bezig zijn met hun interieur. Daarmee groeit ook de vraag naar goede medewerkers,' aldus Bert Jan van der Stelt, branchemanager wonen bij Inretail.
 
Bedrijven kunnen allerlei functies op de vacaturesite plaatsen, zoals verkoopmedewerkers, stylisten, leidinggevenden, administratief en logistieke medewerkers. Ook vacatures in de ambachtelijke beroepen, zoals woningstoffeerders, keukenmonteurs en parketteurs kunnen op de site aangemeld worden. Erkende leerbedrijven kunnen werkplekken aanbieden voor leerlingen die een BBL-opleiding willen volgen.
 
Bij de ontwikkeling van Vacaturesite Wonen zijn mbk-ondernemers en ketens uit de branche betrokken. Zo is kunnen bedrijven met grote aantallen vacatures een automatische koppeling met de vacaturesite tot stand brengen.Links

www.inretail.nl
www.vacaturesitewonen.nl
www.werkindewinkel.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, residentieel, non-food, retail, detailhandel, brancheorganisatie, belangenbehartiger, cbw, mitex, inretail, in retail, winkel, shop, outlet, zaak, organisatie, belang, vereniging, informatie, portaal, arbeid, pensioen, regeling, omstandigheden, economie, vacature, job, jobs, werk, werken, zoeken, uitzendbureau, detachering, baan, banen, werken, woonbranche, wonenbranche, interieurbranche, vacaturesite, jobboard, board, #vacaturesitewonen, #werkindewinkel, #inretail

Gerelateerd nieuws
Behang van natuurlijke weefsels
Eijffinger introduceert de Natural Wallcoverings III collectie. Met dit alweer derde boek wordt een aanvulling op het op het populaire grasweefsel gebracht, met nog meer kleur en structuur.
lees verder
Axolight in beweging
Verlichtingsbedrijf Axolight brengt een lineaire en modulaire lamp op de markt die volgens de firma voldoet aan de creatieve behoeften van architecten en ontwerpers door esthetiek, technologie en functionaliteit te combineren.
lees verder
Meer winst, minder omzet voor Beaulieu
De Beaulieu International Group (BIG) heeft deze week haar eerste jaarverslag gepubliceerd. De omzet is gedaald, waarbij de winstgevendheid wel is verbeterd.
lees verder
Vakblad Mobilia overgenomen
Met ingang van 1 mei 2021 zijn de uitgaverechten van vakbald Mobilia van van de BDU Vakmedia overgenomen door Business Content Media.
lees verder
 
Studie in roestvrij staal
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden