Vacaturesite Wonen

Dinsdag 03 november 2020

Ondernemers kunnen hun vacatures voor de interieurbranche gratis op de Vacaturesite Wonen plaatsen en ze worden doorgeplaatst op andere sites.
Vacaturesite Wonen

Met de site Vacaturesitewonen.nl heeft de woonbranche nu een eigen vacaturesite. De woonbranche heeft veel vacatures die onvoldoende snel worden ingevuld en aan ook ambachtelijke vakmensen is een groot tekort. Inretail heeft samen met platform Werk in de Winkel het initiatief hiervoor genomen en werd gerealiseerd met onder meer subsidie van het Sociaal Fonds Retail Non-Food en ESF-subsidie.

'Al langere tijd is er binnen de woonbranche grote behoefte aan personeel, de coronapandemie heeft dat nog eens versterkt. Waar andere branches grote schade oplopen, realiseert de woonbranche een flinke omzetgroei. Zij profiteert ervan dat veel consumenten afgelopen zomer niet op vakantie gingen, veel thuiswerken en bewuster bezig zijn met hun interieur. Daarmee groeit ook de vraag naar goede medewerkers,' aldus Bert Jan van der Stelt, branchemanager wonen bij Inretail.
 
Bedrijven kunnen allerlei functies op de vacaturesite plaatsen, zoals verkoopmedewerkers, stylisten, leidinggevenden, administratief en logistieke medewerkers. Ook vacatures in de ambachtelijke beroepen, zoals woningstoffeerders, keukenmonteurs en parketteurs kunnen op de site aangemeld worden. Erkende leerbedrijven kunnen werkplekken aanbieden voor leerlingen die een BBL-opleiding willen volgen.
 
Bij de ontwikkeling van Vacaturesite Wonen zijn mbk-ondernemers en ketens uit de branche betrokken. Zo is kunnen bedrijven met grote aantallen vacatures een automatische koppeling met de vacaturesite tot stand brengen.Links

www.inretail.nl
www.vacaturesitewonen.nl
www.werkindewinkel.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, residentieel, non-food, retail, detailhandel, brancheorganisatie, belangenbehartiger, cbw, mitex, inretail, in retail, winkel, shop, outlet, zaak, organisatie, belang, vereniging, informatie, portaal, arbeid, pensioen, regeling, omstandigheden, economie, vacature, job, jobs, werk, werken, zoeken, uitzendbureau, detachering, baan, banen, werken, woonbranche, wonenbranche, interieurbranche, vacaturesite, jobboard, board, #vacaturesitewonen, #werkindewinkel, #inretail

Gerelateerd nieuws
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Kauwgom-bubbel lamp
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
Nieuw bed Pure
Beddenmaker Loof maakt naar eigen zeggen duurzame houten bedden in Nederland en heeft nu een nieuw model in de collectie.
lees verder
PPC Nieuwegein
In de zomer van 2021 verwacht de Plinten & Profielen Centrale (PPC) een zesde filiaal te openen in NIeuwegein.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden