V&D neemt HomeDeco over

Maandag 18 oktober 2021

Webwinkel HomeDeco is overgenomen door V&D. De warenhuisketen, die alleen nog online opereert zeg dat zijn totale omzet hiermee op ruim 25 miljoen euro uitkomt.
V&D neemt HomeDeco over

We kennen V&D natuurlijk als de bekende warenhuisketen die in 2015 failliet ging. In 2018 keerde het bedrijf echter terug, maar alleen als webwinkel. Deze formule blijft groeien. Zo nam V&D in 2019 de webwinkel To Be Dressed over en maakte dit naar eigen zeggen door synergievoordelen een jaar later winstgeven. Deze werkwijze wil het bedrijf ook toepassen op HomeDeco.

 

V&D verkoopt vooral producten van derden, met een bescheiden eigen merk, de komende jaren wil de webwinkel nog meer overnames doen en groeien naar honderd miljoen euro omzet.Links

www.homedeco.nl
www.vd.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, woninginrichter, retail, etail, winkel, online, meubelen, accessoires, decoratie, economie. meubel, meubelwinkel, e-commerce, internet, woonwinkel, online, webwinkel, webshop, #homedeco, #vend

Gerelateerd nieuws
Noviteiten Prandina
Twee interessante modellen van de jubilerende Italiaanse firma Prandina zijn de Led Machine- en de Novia-collectie.
lees verder
Actona en Himolla in Woonindustrie
De Woonindustrie (DWI) heeft er twee grote namen bij. Tijdens de Vakdagen zijn in Nieuwegein ook Actona en Himolla te zien.
lees verder
LS Bedding zwaait CEO duo uit
1 Januari betekende bij LS Bedding niet alleen de start van een nieuw jaar, maar ook van een nieuw tijdperk. Na 20 jaar samen het bedrijf geleid te hebben, namen Peter De Meyer en Frank Verschuere afscheid als ceo van het bedrijf.
lees verder
Trendz klaar voor februari
De beursorganisatie van de inkoopbeurs Trendz Voorjaar is positief gestemd dat de komende editie begin februari 2022 door kan gaan. De huidige maatregelen lopen op 25 januari af, vervolgens maakt de overheid bekend welke sectoren dan heropend worden.
lees verder
 
Groene fulfilment bij Orderchamp
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden