Internationale ambitie Studio Henk

Woensdag 20 oktober 2021

In zeven jaar tijd groeide Studio Henk van start-up uit tot een snelgroeiend designmerk. Begin 2022 heeft het bedrijf de opening van zijn tweede flagshipstore in Amsterdam gepland.
Internationale ambitie Studio Henk

De filosofie van Studio Henk is het maken van customisable meubels die dankzij hun eenvoud en functionaliteit geschikt zijn voor elke dag. Duurzaamheid is een andere pijler van het bedrijf, met als doel een zero-waste toekomst. Het bedrijf van de broers Okke en Xander Albers draaide naar eigen zeggen in 2020 een omzet van € 7 miljoen.

 

Na de eerste die is gevestigd in Antwerpen, wordt de nieuwe tweede winkel in Amsterdam maar liefst 1.000 m2 groot, verdeeld over drie etages aan de Rozengracht. Studio Henk wil nog meer winkels openen, in eerste instantie in Utrecht en Rotterdam. Het designmerk kijkt echter ook naar het zuiden en over de grens. Zo wil het bedrijf een vestiging openen in Brussel, maar ook uitbreiden naar andere Europese markten.Links

www.studio-henk.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, meubelstoffen, meubel, tafel, stoel, designmeubelen, meubelontwerpstudio, expansie, uitbreiding, uitbreiden, groei, #studiohenk

Gerelateerd nieuws
Noviteiten Prandina
Twee interessante modellen van de jubilerende Italiaanse firma Prandina zijn de Led Machine- en de Novia-collectie.
lees verder
Actona en Himolla in Woonindustrie
De Woonindustrie (DWI) heeft er twee grote namen bij. Tijdens de Vakdagen zijn in Nieuwegein ook Actona en Himolla te zien.
lees verder
Meubelbeurs Milaan naar juni
Om het meeste te kunnen halen uit het evenement is Salone del Mobile uitgesteld naar juni. De 60e editie van de Milanese beurs vindt plaats van 7-12 juni 2022.
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder
Rolf Bakx weg bij Romo
Na 26 jaar vertrekt managing director Rolf Bakx bij The Romo Group. Hij wil de stoffenbranche achter zich laten en begint een nieuw leven in Portugal.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden