Internationale ambitie Studio Henk

Woensdag 20 oktober 2021

In zeven jaar tijd groeide Studio Henk van start-up uit tot een snelgroeiend designmerk. Begin 2022 heeft het bedrijf de opening van zijn tweede flagshipstore in Amsterdam gepland.
Internationale ambitie Studio Henk

De filosofie van Studio Henk is het maken van customisable meubels die dankzij hun eenvoud en functionaliteit geschikt zijn voor elke dag. Duurzaamheid is een andere pijler van het bedrijf, met als doel een zero-waste toekomst. Het bedrijf van de broers Okke en Xander Albers draaide naar eigen zeggen in 2020 een omzet van € 7 miljoen.

 

Na de eerste die is gevestigd in Antwerpen, wordt de nieuwe tweede winkel in Amsterdam maar liefst 1.000 m2 groot, verdeeld over drie etages aan de Rozengracht. Studio Henk wil nog meer winkels openen, in eerste instantie in Utrecht en Rotterdam. Het designmerk kijkt echter ook naar het zuiden en over de grens. Zo wil het bedrijf een vestiging openen in Brussel, maar ook uitbreiden naar andere Europese markten.Links

www.studio-henk.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, meubelstoffen, meubel, tafel, stoel, designmeubelen, meubelontwerpstudio, expansie, uitbreiding, uitbreiden, groei, #studiohenk

Gerelateerd nieuws
light + motion van Prado
Met light + motion brengt het designtechnologiemerk prado de eerste inbouwspot met onzichtbare bewegingssensor op de markt. Het Belgische bedrijf, opgericht door Thibault Renson, levert daarmee naar eigen zeggen een primeur in de internationale designwereld.
lees verder
11e Lichtwoche in maart
De datum van de elfde Sauerland Lichtwoche is officieel: van 5 t/m 10 maart 2023 presenteren de bedrijven in de branche zich weer en tonen hun nieuwste licht- en verlichtingstrends in Sauerland.
lees verder
 
Elfde A-Meubel
lees verder
Buitenlampen van Vibia
Mooie wandverlichting voor buiten sluit natuurlijk goed aan bij deze tijd van het jaar. Vibia brengt een aantal armaturen onder de aandacht die de aandacht vestigen op de belangrijkste kenmerken van een tuin, terras, patio of loopbrug nadat de zon is ondergegaan.
lees verder
Nieuwe Knoll collecties
Knoll toonde recent de nieuwe collecties voor 2022 in samenwerking met toonaangevende hedendaagse talenten. Onder meer ontwerpers Antonio Citterio en Piero Lissoni droegen bij aan de creatieve evolutie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden