Nieuwe directeur Interlübke

Maandag 18 oktober 2021

Interlübke heeft een nieuwe directeur. Sinds 1 september heeft de 39-jarige Sebastian Freund de leiding over de meubelfabrikant. Volgens het bedrijf heeft hij de benodigde expertise in commerciële managementfuncties en als internationaal directeur.
Nieuwe directeur Interlübke

Door zijn jarenlange ervaring als manager en directeur in de dienstensector weet Sebastian Freund hoe belangrijk service en nauwe samenwerking met Interlübke dealers zijn voor wederzijds succes. Freund en zijn team willen hieraan blijven werken. In zijn nieuwe functie ziet Freund het doel om Interlübke nationaal en internationaal verder uit te bouwen als een premium merk, het DNA van het bedrijf te behouden, te zorgen voor continue economische groei en de winstgevendheid van de fabrikant verder te ontwikkelen

 

In 2018 nam de ondernemersfamilie Schramm samen met de regionale financiële investeerder MB Mittelständische Beteiligungsgesellschaft (Osnabrück) het Interlübke over.Links

www.interluebke.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, kast, meubilair, personalia, interlubke, interlübke, interluebke

Gerelateerd nieuws
Actona en Himolla in Woonindustrie
De Woonindustrie (DWI) heeft er twee grote namen bij. Tijdens de Vakdagen zijn in Nieuwegein ook Actona en Himolla te zien.
lees verder
Meubelbeurs Milaan naar juni
Om het meeste te kunnen halen uit het evenement is Salone del Mobile uitgesteld naar juni. De 60e editie van de Milanese beurs vindt plaats van 7-12 juni 2022.
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder
Rolf Bakx weg bij Romo
Na 26 jaar vertrekt managing director Rolf Bakx bij The Romo Group. Hij wil de stoffenbranche achter zich laten en begint een nieuw leven in Portugal.
lees verder
Bod Greiner op Recticel mislukt
Het Oostenrijkse bod heeft vorig jaar een bod op de resterende aandelen van Recticel. Nu blijkt dat vrijwel geen aandeelhouder hier op in is gegaan en inmiddels heeft Recticel ook een aantal bedrijfsonderdelen al verkocht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden